Седем министри в парламентарния контрол днес

  • 08 юли 2011 07:13

  • 2652
  • 0
Седем министри в парламентарния контрол днес
© Булфото

Пръв на депутатските въпроси ще отговаря вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Той ще отговаря на два въпроса и едно питане относно контрабандата на цигари и кражби на данъчни постъпления чрез ДДС измами.
Единият от въпросите към вицепремиера е относно участието на служители от Икономическа полиция в преброяване на лежащо болни в МБАЛ - Шумен.

Втори на депутатските въпроси ще отговаря министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, министър на регионалното развитие и благоустройството ще отговори на девет депутатски въпроси. Някои, от които на народния представител от ПГ на "Атака" Николай ПехливановНиколай Пехливанов Николай Янков Пехливанов е роден на 05 март 1972 година в град Бургас. Той по професия е инженер. относно Оперативна програма за обновяване на многофамилни жилищни сгради.

В парламентарния контрол ще участват още министърът на отбраната Аню АнгеловАню Ангелов Аню Запрянов Ангелов е министър на отбраната от 41-ото Народно събрание от 27 януари 2010 г. до 12 март, министърът на здравеопазването Стефан КонстантиновСтефан Константинов Стефан Константинов е роден на 02.01.1966 г. в гр. София. През 1983 г. завършва средното си образование, министърът на околната среда и водите Нона КараджоваНона Караджова Нона Караджова е министър на околната среда и водите в правителството на Бойко, министърът на земеделието и храните Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.

В началото на пленарния ден от 9.00 часа депутатите ще приемат Законопроект за отнемане на имущество, придобито от престъпна дейност и от административни нарушения.

Целта на законопроекта е да уреди начинът, условията и редът за отнемане в полза на държавата на имущество, придобито от престъпна дейност и от административни нарушения.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2652 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини