Красимир Велчев за парите на депутатите в плик: Всеки ден трябва да обясняваме, че нямаме сестра

  • 07 юли 2011 12:56

  • 1170
  • 1
Красимир Велчев за парите на депутатите в плик: Всеки ден трябва да обясняваме, че нямаме сестра
© Булфото

Всеки ден даваме обяснения, че нямаме сестра, каза пред журналисти председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, в отговор на въпрос - дали получават депутатите 1464 лв. в плик.

На въпрос - дали се е получило недоразумение с министъра на финансите, Велчев заяви, че няма никакви недоразумения.

„Сутринта се чухме с г-н Дянков по други въпроси и аз му казах, че е подведен в информацията, и че не трябва да вярва и да се доверява на човек, който е доказал и пред вас, че освен фалшиви подписи и компромати, друго не работи в политиката. Г-н Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи каза, че ще възложи да се провери всичко това и ще излезе с изявление в медиите – нито е имало някакви недоразумения. Не трябва човек сляпо да се доверява на всичко, което е казано от някой”, посочи той.

„Това е закон, който е приеман преди много години, нито ние сме го гласували, сега почват да си измислят някакви неща. Това са представителни пари, както са за субсидиите на партиите – по същия закон пари, които са представителни за парламентарната група, те се дават за посрещане на разходите на парламентарната група – трябва ли да давам обяснение, че правим кръгли маси, изнесени заседания, това всичко е пари. С тези пари разполага ръководството на групата, и когато дадени народни представители поискат, се дават тези пари. Дали ще ги слагаме в плик или ще ги даваме така, това е толкова смешен въпрос, че не искам да го коментирам”, каза още Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1170 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
bga balkan

2011.07.07 | 21:10

1
toia smeshnik da kaje zasho brat mu e v otr.28

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини