Надежда Нейнски: Нямам връзки с Алексей Петров, Цветанов е опасен

  • 17 декември 2012 08:20

  • 4007
  • 9
Надежда Нейнски: Нямам връзки с Алексей Петров, Цветанов е опасен
©

Когато един вътрешен министър си позволява да фабрикува слухове и да ги разпространява е опасно за демокрацията. Защо не извади доказателства, а разработва активно мероприятие с Борис Марков и да прави внушение от националните телевизии. Това заяви лидерът на „Единство“ Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. на въпрос дали работи с Алексей Петров.

Миналата седмица вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа каза, че Алексей Петров се договаря със структурите на Надежда Нейнски за предстоящите избори.

„ГЕРБ се стреми да дискредитират лидерите на десницата и да осуетят обединяването им. Имал ли е мандат Борис Марков да проведе среща с Алексей Петров и дали е уведомил НИС на СДС за това“, попита Нейнски. Заради подобен разговор изтеглих кандидатурата на Пламен Орешарски за кмет на София, припомни бившият лидер на СДС. Тогава в медиите се появиха слухове, че Орешарски се е срещнал с Васил Божков.

ГЕРБ подчинява СДС, за да може да обслужват управляващите до края на мандата. Те наричат СДС марка, т.е. необходим им е сертификат за демократичност, предположи Нейнски.

„Ние преминахме през тежък процес на равносметка. За мен и моите колеги на ДСБ обединението е единствената формула, за да не бъдат подменени демократичните принципи“, каза Нейнски. Лидерите на ГЕРБ твърдят, че преходът в България е бил криминален, а сега от СДС твърдят, че този период е едва ли не най-големия провал. Истината за реформите е капитал, който трябва да се съхрани, призова Нейнски.

Не сме герои в Листопад, за да си прощаваме. Така лидерът на „Единство“ отговори на въпроса дали са си простили с Иван Костов. На изборите за европейски парламент, когато СДС и ДСБ се явиха поотделно не успяха да спечелят дори едно място, припомни Нейнски. Тогава листата на СДС се водеше от Петър Стоянов, а след загубата той подаде оставка като председател на партията. След това се явихме като Синя коалиция и спечелихме две места в Европейския парламент, припомни Нейнски.

От Синята коалиция в момента отсъства само СДС. Това е нещо, което е естествено. Аз съм против коалициите на интереса и на оцеляването, смята Нейнски. В Синята коалиция има близки оценки за миналото и това как да продължи управлението оттук нататък. Свалянето на една дреха и обличането на друга не те правят десен, каза Нейнски визирайки Меглена Кунева и Бойко Борисов, които бяха част от управлението на НДСВ.

Сигурно имам много грехове като политик, призна лидерът на „Единство“. Когато се направи грешка и човек има силата да се поправя това е положително, каза Нейнски.

Последвайте канала на

Novini.bg
4007 9

Коментари 9

Добави коментар
Мама ви мръсна

2012.12.26 | 15:22

9
фарисейска. Унищожихте СДС, ама пак драпате а властта. "...От Синята коалиция в момента отсъства само СДС. Това е нещо, което е естествено. Аз съм против коалициите на интереса и на оцеляването, смята Нейнски. В Синята коалиция има близки оценки за миналото и това как да продължи управлението оттук нататък. Свалянето на една дреха и обличането на друга не те правят десен, каза Нейнски ..." Срам е да се чете дори това :((((

2012.12.26 | 15:22

8
Стига глупости,всички сте от един дол с дренки,правите различни далвери но с еднакъв характер/престъпления/но за жалост безнаказани,защото власта е с вас и затова излизате все чисти.Алексей ли е най големия престъпник че все е из затворите,а останалите невинни,тези неща ги пишете в детските книжки,децата може и да ви повярват.

2012.12.26 | 15:21

7
ГЕРБ Е ПЪРВОТО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО РАЗТУРИ ДОГОВОРКИТЕ МЕЖДУ СДС БСП ДПС. НАЙ СЛАДКАТА ПРОФЕСИЯ В БЪЛГАРИЯ Е ПОЛИТИК. НАДЕТО , СЕР-ГЕИЧО, МАВЪРА,ЗАПАЛКАТА,ГОЦЕ И МНОГО ОЩЕ ОТГОВОРНИ ДРУГАРИ ТРАБВА ДА СЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРАТ!

2012.12.17 | 23:03

1
да се преквалифицират в чистачи или миячи на коли!
vesi

2012.12.26 | 15:21

6
kofti e da izleze istinata nali nade posle drugite bili opasni sega ostava i ti da zanese6 grozde na traktora
нап

2012.12.26 | 15:20

5
имаш кучко и още как,и то не само с Алексей.да ти се чуди човек.толкова млада и толкова игрива и опасна.
az

2012.12.26 | 15:20

4
ХУБАВОТО НАДЕ ЗАБРАВИ ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА СДС СЕГА ВЗИМА ПО 15 000 ЛВ ЗАПЛАТА В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ. И ХУБАВОТО НАДЕ КВО НАПРАВИ ИЗСРА СЕ НА МЕТЕНОТО И СЕ НАДУПИ НА ЧЕРВЕНИЯ МАНГАЛ КОСТОВ

2012.12.19 | 10:43

2
Каквото и да кажете за хубавото Наде, е без значение. Хубавото Наде си е хубаво, мараклии много и Боко се е опитвал, ама Надето е жена с вкус. Боко си има Фидосчето, Цвачка и т.н.Такива са му възможностите, Бориславова не му пуска, ама анабола не прощава.
valo

2012.12.19 | 10:44

3
ако няко си мисли ,че ще живеем по добре от сега се заблуждава , просто няма как да стане , но може да живеем и по зле ако ни управляват БСП и Доган , преценете кой направи най много и кой краде повече , защото праща народа

Добави коментар

Водещи новини