"Анонимните" удариха Симеон Дянков

  • 17 декември 2012 06:29

  • 3952
  • 6
"Анонимните" удариха Симеон Дянков
©

"Анонимните" хакнаха сайта на финансовото министерство. Страницата блокира в 19 часа в неделя. Към 22,30 часа тя вече се зареждаше, макар и доста бавно, пише Стандарт.

Хакерската атака бе оповестена във фейсбук страницата на Anonymous Bulgaria. "Здравейте, ние сме Анонимните ние ви наблюдаваме, ние ви слушаме" - така започва съобщението.

"Повече не можем да търпим това така наречено управление на тази държава. Ние не правим това просто за забавление, ние го правим за да ви покажем, че все още има хора в тази страна, на които им пука, на които все още не сте промили мозъците. С тази атака ние възнамеряваме да покажем недоволството си към всички вас, които ни ,,Управлявате’’, пишат хакерите.

"Но защо министерството на финансите?!?-Защото според нас и може би според целия народ, който го е страх да изкаже своето мнение мислим, че един човек с семейство и един пенсионер или студент не може да се издържа с 200 лв заплата 189лв пенсия, а да не говорим ако настъпи празник както сега идва любимия празник на всички деца ‘’Коледа’’.Не мислим, че с тези ‘’пари’’ отпуснати от държавата повечето от хората ще могат да отпразнуват спокойно празниците с своите деца, роднини, и близки.Но едва ли на политиците им пука защото сигурно те вече са взели своите премии и бонуси а също така и заплати.Защо да им пука нали те ще си прекарат празниците на топло с своите семейства, които едва ли мислят че докато в този коледен момент те празнуват пият и се веселят има хора по цялата държава, които няма къде да отидат, къде да спят...

Но как един родител да обясни на своето дете, че държавата ни е такава, че тези които ни управляват са некъдърни и как да му каже, че заплащането което получават едвам стига за изхранването на семейството камо ли, че нямат пари за да копуват подаръци...и ето така някои са принудени да теглят заем от банката, не защото го искат а защото се налага", пишат още "Анонимните", които очевидно не са много добре с българската граматика.
"Ще продължим нашите атаки независимо от това колко лоши и недоразвити се опитвате да ни изкарате ние правим това за целия народ за цялата нация ‘’Ние не ще се спрем пред никой от вас’’.

Ние не сме изплашени, колкото и да ни заплашвате ние винаги ще протестираме дори и да сме само малцина ние ще продължим нашето дело", заканват се авторите.

Последвайте канала на

Novini.bg
3952 6

Коментари 6

Добави коментар

2012.12.24 | 11:52

6
Saita ne znam dali sa go udarili,no toja pedal sas sigurnost sa go udarili-i toi e radosten rasbira se!,a Monka nali e taka!

2012.12.24 | 11:52

5
Банковата му сметка да ударят не сайта.
...

2012.12.24 | 11:52

4
Той още не се отваря сайта
Boiko Borisov

2012.12.18 | 20:36

3
Ще Ви хвана и после при хората на ЦЦ

2012.12.17 | 19:38

2
Зад компютъра ли протестират тези? Удари ли му били сайта, голяма работа! Сайта си има автоматичен бекъп на всеки час.

2012.12.17 | 19:38

1
Не се казва Анонимни, а "Анонимен"! Защото се прави от едно лице! Говорите смешки! :D

Добави коментар

Водещи новини