Мария Капон: Безучастието на властта към контрабандата се превръща в съучастие

  • 07 юли 2011 09:16

  • 2005
  • 2
Мария Капон: Безучастието на властта към контрабандата се превръща в съучастие
© Булфото

В съобщението се посочва, че то е специално към директора на Агенция „Митници" Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната и „безпомощните хора около него, които се опитват да му помогнат".

 „Смисълът, който се опитват да вложат засегнатите лица кореспондира с изкривяване на истината, а това по признанието на шефа на Агенция „Митници" не е така. „Форма" на документ е нещо, което има значение единствено във вътрешноведомствения му документооборот. Фактът, че съдържанието и резолюцията са автентични, обезсмислят всички жалки опити казусът да бъде превърнат във флашка, която три месеца стои за експертиза в БАН, за което благодаря на г-н Танов", казва Капон.

„Надявам се надзираващият го министър да се съсредоточи над съдържанието и в редките случаи, когато слиза от бронирания си автомобил да се заглежда по пазарите там ще види съдържанието на документа. Със сигурност това ще бъде по-полезно за приходите на държавата", заявява още тя.

„В заключение искам да припомня на премиера Бойко Борисов и на вицепремиера Симеон Дянков, че безучастието понякога се превръща в съучастие", пише още в позицията си Мария Капон.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2005 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
topolovgrad

2014.04.30 | 09:31

2
kato e tolkova principna kapon, za6to izdiga za kmet na topolovgrad mestna mutra, koqto e bila v obkrajenieto na pokoiniq ivan todorov-doktora, sa6tat mutra be6e zalovena s valuta vav franciq
ББФен

2014.04.30 | 09:31

1
АМИ ПРОСТО ПОГЛЕДНЕТЕ ВНИМАТЕЛНО СНИМКАТА - ОЧЕБИЙНА ЛИПСА НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ В ТАЗИ ФИЗИОНОМИЯ. АБСОЛЮТНО КУХНЕНСКО ИЗЛЪЧВАНЕ, ТО И ВАНЬО ГО КАЗА С ДРУГИ ДУМИ: „...г-жа Капон в момента притопля стара манджа". Симеон Дянков ГО КАЗА ПЪК ИНАЧЕ: Капон говори пълни глупости. МЕЖДУ ДРУГОТО, НЕЙНОТО ИМЕ МАЙ Е НЕ КАПОН, А КАПОН(Е), КАКТО НА ИЗВЕСТНИЯ АЛ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини