Eмил Георгиев: 3 на релси е оценката за двугодишното управление на ГЕРБ

  • 07 юли 2011 08:23

  • 878
  • 4
Eмил Георгиев: 3 на релси е оценката за двугодишното управление на ГЕРБ
© Булфото

Това означава, че „минаваш в следващия клас, защото няма кой да те спре, но влакът е спрял", каза той.

87 законопроекта сме определили като сиви законопроекти- т.е те, пречат на въвеждането на реформи, обслужват скрити корпоративни интереси. Черното законодателство обслужва явно корпоративни интереси, каза политологът като посочи три „черни" законопроекти.

В нашия доклад има много тежки са оценките за намесата на изпълнителната власт в работата на съда, каза Георгиев. поведението, което заемат големите съдилища напоследък показва ясно, че съдебната власт е в едно тежка ситуация.

Изборите „три в едно „ са невъзможни в момента. Винаги има алтернатива- едно гражданско общество, ясни стандарти в управлението, възстановяването на ролята на парламента и парламентаризма, по- активното включване на гражданите в управлението на страната,подчерта политологът.

Последвайте канала на

878 4

Коментари 4

Добави коментар
ZAX

2011.07.07 | 16:41

4
По-хубаво ли Ви беше, когато Черното влечуго разпродаваше и разграбваше България? На него каква оценка му давате? А на Пръмовица? А на Малкият Мук(Н. Василев), Лърч(М. Велчев) и Черната вдовица(Шулева)?

2011.07.07 | 16:40

3
Защо шизофреници като Eмил Георгиев могат да си казват мнението? Нека си стоят в психиатрията! Знаме че Бойко обърка много планове - поизчезнаха магистрални бандюги, направиха се магистрали и продължават да се строят денонощно, околовръстното на София щеше да е още квартална уличка без силна ръка.. но не тая на Станишев, Доган, Костов, Софиянски - всички се провалиха. Не ми е нужно никой да ми казва каква оценка има правителството, защото всички виждаме промяна, която за предишните 20 години не можа да се осъществи!

2011.07.07 | 16:40

2
sto ne hodish u kurec, boiko si pravi vsicko kato trebe

2011.07.07 | 16:40

1
6+ на правителството, щом опозицията не може да си седне на задника познайте кой ги е настъпил.. или подпрял отзад хахахаха

Добави коментар

Водещи новини