Алексей Петров лобирал пред СДС Надежда Нейнски да стане президент

  • 13 декември 2012 08:59

  • 3190
  • 8
Алексей Петров лобирал пред СДС Надежда Нейнски да стане президент
©

Скандални разкрития направи пред ТВ7 Борис Марков - шеф на предизборния щаб на СДС по време на кандидатпрезидентската кампания през 2011 г.

Подсъдимият по делото "Октопод" Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна е лобирал кандидатурата на Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. да бъде издигната от Синята коалиция на президентските избори през 2011 г. Това заяви в студиото на "Гореща точка" Борис Марков, който беше начело на предизборния щаб на СДС.

Марков твърди, че е присъствал на тайна среща с Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна, по покана на бившия PR съветник на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - – Михаил Михайлов. Срещата се е състояла в заведение на ул. "Славянска беседа" в София и по време на нея Марков е чул в прав текст въпроса "Най-подходящият кандидат за президент е Надежда Михайлова (по това време тя все още не беше приела фамилията Нейнски б.р.) , нали?". Сигурен, че разговорът се записва, Марков отговорил уклончиво на въпроса.

Малко след това в заведението пристигнал и лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, който също лобирал за Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г., с думите, че тя е най-подходяща не само за кандидат на СДС и ДСБ, но и на всички от дясното пространство.

Веднага след срещата уведомих тогавашния лидер на СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, каза още Борис Марков. По думите му именно тайният разговор между него, Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна и Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, е станал причина сините да се откажат от кандидатурата на Михайлова.

Първи за връзки между Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. и Алексей ПетровАлексей Петров Алексей Петров е изпълнителен директор на Съюза за стопанска инициатива, доцент по корпоративна заговори преди няколко дни вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Novini.bg
3190 8

Коментари 8

Добави коментар
fff

2014.03.05 | 04:28

8
туй в герб и сдс май е пълно с агентура от близкото минало като гледам приомите им

2014.03.05 | 04:28

7
Върна се доброто старо време на компроматите. Ченгеджийските навици никога не изчезват. Членството в ЕНП не ви прави дясна партия, смешни гербери, също както "Социалистическа" в името на БСП не я прави лява.

2014.03.05 | 04:28

6
Ей, не им се получиха нещата на унищожителите на дясното около Цветанов и неговите мекерета и Синята коалиция процъфтява и такива купени мръсници като Шрек на снимката се задействаха. Насраха се от страх!
Жо

2014.03.05 | 04:27

5
НЯКОЙ, някъде казал на някой друг нещо на масата в някаква тайна кръчма. Медиите тиражират новината без доказателства. Тя се поема от тези, на които им харесва. На мен Алексей Петров ми каза, че брат ми е милиардер и живее в Дубай. "Ако не вярваш- провери" ми каза той. Аз нямам брат.
Симеоновската щкола

2014.03.05 | 04:27

4
Тая Симеоновска школа ще Ви изяде главата. Толкова сте прозрачни та чак смешни.Всички знаем за милиционерския Ви произход.
Терминал 2

2014.03.05 | 04:27

3
Голем страх ще е брал тоз клет човек че чак след година и половина си спомнил какво му се е случило и то точно в деня, в който поради липса на доказателства пак пуснаха Трактора от ареста. Този юнак дава ли си сметка как го пуснаха по пързалката.
choss

2014.03.05 | 04:26

2
Борисе, Борисе, в много "тежка" конспирация си се набутал пич, обаче някак нещата не се връзват. Нали самия Алексей Петров беше кандидат за президент. Абе не върви един кандидат за президент да лобира за конкурентна кандидатура. По този елементарен начин може да зарибиш само Бареков. Той си умира от кеф да "сътворява" новини.

2012.12.13 | 15:36

1
Това вече взе да писва.Този казал онзи казал.Дай доказателства както записа с Бойко че да им хванем вяра на тия каквито се наричат там идеощини ли компромати ли

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини