Дянков: Гнусно е да се раздават коледни бонуси на фона на кризата

  • 07 декември 2012 08:09

  • 3581
  • 17
Дянков: Гнусно е да се раздават коледни бонуси на фона на кризата
©

В неделя или понеделник ще стане ясно дали ще има коледни добавки за пенсионери, съобщи в студиото на "Здравей, България" по Нова телевизия министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи

Относно майчинските и липсата на пари за увеличението им, министърът заяви, че е по - добре да се отделят средства за строителството на детски градини.

"Гнусно е това, което става в съдебната система", заяви Дянков във връзка с бонусите, които ще бъдат раздадени в съдебната система. Той заяви, че не може нищо да направи, за да не се раздават пари за Коледа. Дянков припомни, че това е една от системите, които са най - нереформирани. "Всички в съдебната система трябва да се засрамят заради големите бонуси, които взимат всяка година на фона на кризата в страната", заяви още Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Министърът на финансите бе категоричен, че в неговото ведомство бонуси няма да има. "Аз не съм против бонусите, дори такава система трябва да има навсякъде - и в администрацията, и в частния сектор".

Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи съобщи, че олимпийците ще получат парите си следващата година. Причината е, че не са заложени средства в бюджета. Той поясни, че същият е и проблемът с мотокроса. По думите му, вече 11 месеца той получавал писма, че заплашва спорта.

Относно ветото на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, Дянков заяви, че е съгласен с него.

Във връзка с преместването на администрацията в различните градове, министърът съобщи, че реформата продължава.

"Около 220 млн. лв. се очаква да загуби държавата при забраната на тютюнопушене на обществени места", съобщи още Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи. По думите му, обаче той подкрепя наложената забрана, въпреки по - малкото приходи, които ще влязат в хазната.

Дянков коментира, че Бюджет 2013 е най - богатият. По думите му, гласуването му на второ четене е минал много лесно и поясни, че просто опозицията не е имала никакви аргументи, за да иска по - различни неща. Той сподели също така, че вече е свикнал да му се иска оставката и няма вече нищо необичайно в това. 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3581 17

Коментари 17

Добави коментар

2012.12.09 | 20:23

17
Те бонусите бяха лани,сега са премии
Максим Соколов 7.62x54

2012.12.09 | 20:23

16
Гнусно е да ти гледам самодоволната, идиотска усмивка...шизофреник такъв!

2012.12.09 | 20:23

15
Браво господин Дянков. Най - накрая получихте достъп до главният си мозък. Браво. Продължавайте в същия дух, или ......

2012.12.09 | 20:23

14
Довиждане!
666

2012.12.09 | 20:23

13
Подавай си незабавно оставката нахално еврейско говедо.Отивай в Израел да трепиш пенсионери и други беззащитни душички.Изроди от ГЕРБ.
philippa

2012.12.09 | 20:21

12
Ей,българите сме гнусно племе,вечно недоволно от нещо! Писна ми от някакви комплексирани селтаци,които само висят по форумите и обиждат и съдят. Вие знаете ли кой е г-н Дянков? Знаете ли къде е работил преди да дойде министър в унищожената ни държава от 45 години комунизъм?? Работил е в Световната банка! Колко от вас могат да се похвалят с такова световно постижение, сам да докажеш качествата си,защото там не е като в България, "ще те бутнем по партийна линия"? Това,че човекът иска да ни вкара в ред,ред, който е разбит от гнусните комуняги, ред какъвто има на Запад,има в Щатите, защото ако няма ред , няма институции, няма администрация,няма напредък. Това,че иска да си плащаме данъците, защото ако не си платите данъците,няма пари в бюджета, нещата са навързани. Обаче простия български народ, вместо да вземе на прочете едни учебник по икономика,не финанси,елементарна икономика,да види как стоят нещата, а не само да гледам долнопробните новинарски емисии, които само промиват мозъците,защото телевизията е създаде точно с такава цел, да се контролира масата! Хора мислете, преди да критикувате, когото и да е,каквото и да е!!!!

2012.12.08 | 08:07

10
Ходи се пери ма, пача! Гнусните комуняги 45 години поддържаха икономиката, която тоя тъпак унищожи. При гнусните комуняги имаше здравеопазване и нямаше неграмотни питекантропи като теб. Вземи научи кой всъщност е тоя паляк и как е стигнал дотук и тогава ни представяй малоумните си тези за американските ни спасители от които сме видели само едно ембарго и грабежи.

2012.12.07 | 20:49

5
не е важно къде си работил а КАКВО!? Некадърниците като Дянков ни ги връщат тук да ни съсипват икономиката!!! Като не знаеш питай!!! Някой го знаят по-добре,за съжаление!!!!
va6kar sme6en

2012.12.07 | 20:48

4
nima iska6 i da kaje6 za Gruziq ? ti misli kakvo pi6e6 parvo, ne po dumi , a po dela se poznavat tvoite idoli
Баба Цецка умната мисъл

2012.12.09 | 14:30

11
Искам да кажа на бойко, че нама да гласувам за ГЕРБ точно заради такива негови попадения като Дяков, леля Цецка, умната Фидоска, двете здравни министърки, трайчо, калинка, менда, главчев, червенкондев и не на последно място обратното на острото Краси Велчев. А какви попадения има в провинцията олеле къде ги Алеко и бай Радой
d

2012.12.07 | 22:42

9
Ти си кризата бе боклук гнусен с разбит анус! Подавай си оставката и напускай България преди да те е напипала гневна тълпа насред улицата да ти съдере гърбината от шибане с камшици майка ти грозна прокажена
madmax

2012.12.07 | 20:50

8
Бонуси,Премии,каквото си там са решили да си ги дават,но за свършена в полза на обществото работа.А то най-оплюваната система си мисли,че дъжд е завалял и те няма да се намокрят.Утре и на тях ще им дойде до главата,но връзките ще оправят работата.За несвършена работа даже се отчислява от договореното.Мошеници такива.Постоянно ни съдят в Страсбург,заради съдебни грешки.Кой плаща-данъкоплатците.Който е сгафил,да си бере гайлето.
...

2012.12.07 | 20:49

7
Ей ама бива ли такова простолюдие .. от където и да го погледнеш сме по-зле от фалирала Гърция ... все нема пари ...Че и 400хиляди безработни повече за ~4 години .. отворете си очите

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини