Независим депутат: СДС ще бъде в следващия парламент и то по - силна и единна

  • 05 декември 2012 08:10

  • 1307
  • 2
Независим депутат: СДС ще бъде в следващия парламент и то по - силна и единна
©

"Никой от депутатите на СДС не пожела да внесе кандидатурата на Галя Гугушева за съдия от Конституционния съд и затова ние, няколко независими депутати, решихме да я внесем. Мисля, че постъпихме абсолютни разумно, защото така ще се сложи край на кризата в КС и упреците от ЕК.", заяви в ефира на сутрешния блок на Нова телевизия независимият депутат Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна,.

Димитър Карбов,  независим народен представител, от своя страна съобщи, че не те трябва да проверяват Гугушева, но поясни, че все пак са се запознали с нейната кандидатура. Относно съдържанието на декларацията на Гугушева до Сметната палата, Карбов заяви, че няма нищо съмнително в нея. Независимият депутат също съобщи, че Гугушева и председателят на СДС Емил Кабаиванов нямат роднинска връзка и дори съвсем бегло се познават.

Карбов поясни, че това, че независимите депутати не са зависими от някоя политическа сила. Той припомни, че заедно с няколко свои колеги са създали сдружение "Патриот". Валентин НиколовВалентин Николов Валентин Николов е роден в гр. Добрич. Завършил е Икономически университет във Варна, пък заяви, че не иска да се меси във взаимоотношенията между изгонените от СДС и самата партия. "Убеден съм, че СДС ще бъде в следващия парламент и то по - силна и единна след прочистването", добави Николов

Последвайте канала на

Десислава Станева
1307 2

Коментари 2

Добави коментар

2013.02.28 | 15:17

2
Валентин Николов,Димитър Карбов това са зависими депутати не независими.Тези боклуци валентин николов и димитър карбов са долни предатели и продажници.
choss

2013.02.28 | 15:17

1
Гледах ги тез мишоци сутринта по Нова - пожарникарчета са си отвсякъде. Каба...та не успя да потуши кризата, ето сега и независимата команда се включва, обаче пожарът се разраства, а баш пожарникаря - на другия край на света. ББ да си събира цялата пожарна и да си оправя кашата дето забърка, че цяла България стана за смях.

Добави коментар

Водещи новини