Иван Костов: ГЕРБ воюва открито срещу Синята коалиция

  • 01 декември 2012 14:41

  • 1502
  • 6
Иван Костов: ГЕРБ воюва открито срещу Синята коалиция
© Булфото

Лидерът на Демократи за силна България Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - обяви, че партията е категорично за Синя коалиция и единна „истинска” десница на предстоящите избори. Бившият премиер и някога лидер на СДС направи това в доклад пред Десетото национално събрание на „тъмносините”.

„Днес ГЕРБ воюва открито както срещу Синята коалиция, така и срещу СДС и ДСБ... Щафетата за нашето унищожение пое ГЕРБ. Започнаха скрито още на предварителните избори за кандидат-президент на Синята коалиция, купуваха гласове на изборите за председател на СДС...”, посочи Костов. „И ако нас може само да ни клевети, то срещу депутатите и единството вътре в Съюза на демократичните сили атаките са ефикасни.”

По думите на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - „оригиналната левица” и „фалшивата десница” се опитали в рамките на един избирателен цикъл да унищожат Синята коалиция, която била не просто коалиция, а „истински съюз на избиратели”... „на тези, които никога не са гласували и никога няма да гласуват за левицата, не са гласували за ГЕРБ, когато тази партия бе на върха на своята популярност. Към тях ще се присъединят и тези, които бяха излъгани от Борисов. Те искат да чуят, че ще има Синя коалиция на следващите избори.”

Пред съпартийците си Костов обещава на тези избиратели, че от Демократи за силна България ще направят всичко възможно, за да могат те да гласуват за Синя коалиция. „Ние ще обединим десните избиратели в опозиция на ГЕРБ и няма да позволим подмяна на десницата,” се казва в доклада на Костов, разпространен от пресцентъра на партията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1502 6

Коментари 6

Добави коментар
абв

2012.12.04 | 13:49

6
Иване,кажи истината на хората!!!Откакто си в политиката само лъжеш.Кой ограби България?Кой извърши разбойническата приватизация?Кой подари властта на комунистите?

2012.12.04 | 13:49

5
Ти си един от най големите престъпници,онищожили България ,незнам тези които гласуват за вас имат ли изобщо ум.
716

2012.12.04 | 13:49

4
До сега не ги искаше СДС ,но като видя че няма и той да влезе в парламента запя друга песен.Когато разцепи СДС и си направи партия не го интересуваше мнението на хората,кой ли му беше виновен тогава.А сега му е виновен Борисов.На крива ракета.........
!!!

2012.12.02 | 17:22

1
Синята коалиция=ДС - вСЕ ДС, ДС Б - колко по-ясно трябва да стане?
Стефан Илиев

2012.12.04 | 13:49

3
Иван Костов който с неговите ЛИКВИДАЦИОННИ съвети ликвидира всички отрасли и предприятия в България с какъв МОРАЛ отново иска да влиза в НС- че и дори иска да ликвидира и АЕЦ-Козлодуй е пак да се прикрепи към ГЕРБ скрито и да превърнат България в Пустиня !!!!

2012.12.04 | 13:49

2
Бил си вярващ и набожен?Само заради БГА(1 долар),МДК"Пирдоп-най големият и най-модерно оборудван на Балканите(55 млн),подобен завод в сащ е продаден за 1.5 млрд долара,БТК,Заводите "Девня"(втори в света за тежки торове и сода),заслужаваш ти и камарилата ти линч,и клада.Тотално съсипа икономиката,създадена с парите и труда на милиони хора.Унищожихте проекта-Радомир"Червена могила"завод за производство на заводи,с уникална техника от"Круп","Тисен",-разпродадени на безценица и скраб.Само двата уникални струга,който бяха демонтирани,можеха да произвеждат стотици милиони долара годишно.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини