Маргарита Попова ще посети Кипър

  • 30 ноември 2012 13:15

  • 1121
  • 0
Маргарита Попова ще посети Кипър
©

Вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на заминава от 4 до 6 декември 2012 г. на тридневно работно посещение в Република Кипър. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. На 4 декември вицепрезидентът Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще разговаря с президента на Република Кипър Димитрис Христофиас.

В програмата на вицепрезидента са предвидени срещи с министъра на външните работи на Кипър Ерато Козаку-Маркулис, а така също и с кмета на Никозия Константинос Йоркаджис.

По-късно в сградата на българското посолство в Никозия, вицепрезидентът Попова ще открие барелеф на Васил Левски. След церемонията Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на ще има среща с българската общност в Кипър.

На 5 декември Маргарита Попова ще се срещне с Негово Блаженство архиепископ Хрисостомос ІІ. Вицепрезидентът ще има и работна среща със Съюза на българите в Кипър.

Последвайте канала на

1121 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини