ГЕРБ се разграничи от Йордан Лечков

  • 28 ноември 2012 19:07

  • 980
  • 1
ГЕРБ се разграничи от Йордан Лечков
©

Местната организация на ГЕРБ се разграничи от Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа.. В съобщение, изпратено до медиите от ГЕРБ-Сливен казват: Политиката на ПП ГЕРБ е последователна, водена от поетите ангажименти към българските избиратели.

Решенията ни се взимат единодушно, след конструктивен диалог и поставяне на обществения интерес на първо място. Изразяваме своето уважение към личността на Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа., оценяваме заслугите му към страната и Сливен, но следвайки общата начертана политика, не приемаме някои негови действия, разминаващи се с поетите отговорности и ангажименти към нашите избиратели. ГЕРБ не се отказва от своята пълна подкрепа, оказана по време на управлението на Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. като кмет на Община Сливен, избран от ГЕРБ, и одобрява всички решения, които са допринесли за развитието на общината, но политическата ни отговорност ни задължава да следваме посоката, определяща изпълнението на приоритетите в работата ни за доброто и просперитета на регион Сливен.

На 28.11.2012 г. Областното ръководство на ПП ГЕРБ-Сливен проведе извънредно заседание, на което взе решение: Не споделя индивидуалните действия на общинския съветник Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа.. Мотивите за решението са свързани с разминаване в разбирането за водене на политика и в различия по важни решения и начини на действие.

Последвайте канала на

Novini.bg
980 1

Коментари 1

Добави коментар
...

2012.11.29 | 09:31

1
Партия на предатели и иноземци!!

Добави коментар

Водещи новини