Катастрофа в синьо: Шестимата депутати готови да напуснат СДС

  • 27 ноември 2012 08:15

  • 3868
  • 6
Катастрофа в синьо: Шестимата депутати готови да напуснат СДС
©

Нито един от шестимата депутати на СДС няма да издигнат синя кандидатура за КС, по-добре направо да ни изключат веднага. Това каза депутатът от СДС Михаил Михайлов. Той обвини ръководството на партията и лично Емил Кабаиванов, че действа като еничарски корпус.

Каква е задачата на един депутат в парламента – да изпълнява решенията на хората, които са те излъчили, отговори Кабаиванов. По отношение на изключването на депутатите той каза, че това не е някаква стихийна акция, а решенията се вземат от Националния съвет. Искам всеки от депутатите да се определи дали той е седесар или не и тогава ще взема решение дали ще предложа тяхното изключване, каза Кабаиванов.

Има двама души в групата на СДС, които Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на назначи за водачи на листите – Димо Гяуров в Пловдив и Михаил Михайлов в Русе. Определеният за водач в Русе беше Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, разкри лидерът на СДС. Целта ни не е да направим от СДС бутикова партия, която да осигурява охолен живот на 10-ина депутати, отговори Кабаиванов.

След като напуснеш СДС е необходимо да напуснеш и Европейския парламент. Така Кабаиванов коментира решението на Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. да скъса партийната си книжка. Сега тя представлява несъществуващата Синя коалиция, каза лидерът на СДС Емил Кабаиванов. Моралната постъпка на изключените от СДС Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, Димо Гяуров и Ваньо Шарков е да напуснат парламента. Не очаквам подобно действие, каза Кабаиванов. Димо Гяуров за една нощ стана от ефрейтор генерал, така че той да дава оценка на СДС е нелепо.

„За нас нещата в момента са много ясни – кандидатурата на Петър Стоянов постави разделителна линия. От едната страна е БСП и Костов, а от другата демократите“, каза Кабаиванов. Той отрече да е излъгал, когато каза че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е разбрал, че номинацията на СДС е Петър Стоянов в момента на пресконференцията за представянето му. СДС отива на изборите самостоятелно и помощ отвън не ни трябва и ще прескочим 4%-на бариера.

Държите се като Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после, обърна се към своя лидер депутатът Михаил Михайлов. Защо Петър Стоянов, след като е бил автентична кандидатура на СДС не беше издигнат преди два месеца, попита синият депутат и сам си отговори – значи става въпрос за договорка.

Лидерът на сините разкри, че кандидатът на Синята коалиция Екатерина Михайлова е ходила при Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, за да иска подкрепа за кандидатурата й. Тя обаче не успя да събере достатъчно брой гласове. Не издигнахме Петър Стоянов, за да не сблъскаме две десни кандидатури, каза Кабаиванов. Според Михайлов обаче битката с Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - е белязала целия мандат на Кабаиванов до момента. В резултат на това ДСБ в момента стои много по-добре на политическата сцена, смята синият депутат. „Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на подписа документ, в който той и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - като физически лица представляват Синята коалиция. Затова при гласуването нито един от членовете на Националния съвет не гласува против изключването на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на“ контрира Кабаиванов.
Никога не сме имали по-глупав председател на партията, обобщи разговора Ваньо Шарков. След като ме призовава да напусна парламента следващият след мен в търновската листа е от ДСБ. Това ли иска Кабаиванов, риторично попита Шарков.

Последвайте канала на

Novini.bg
3868 6

Коментари 6

Добави коментар

2012.11.27 | 21:08

6
Кой не скача е червен,зелен пембен!Юруш народе,смет за сливи(ама от тези-златните).Напълниха си каруците,а някой и вагони,ама още искат,ако може композиция.А скачащите се оказаха павиани с голи задници и опропастен живот.То ако беше само нашия-заслужаваме си ористта,ами тези,след нас.?Целтта е постигната на 100%.Концентрация на богатствата на цялата държава в 5% от населението..Това е истината!Един американски супер финансист е казал...Дайте ми да ръководя парите на държавата,не ме интересува коя партия,ще е на власт."
S

2012.11.27 | 21:08

5
Ето това е "кокала" парите на държавата! БРАВО! Няма нищо друго, което да води нашите политици към целта. КОКАЛА И ПАК КОКАЛА ДО КРАЯ НА СВЕТА!!!

2012.11.27 | 21:07

4
Нищо не става от всичките,всички са еднакви,няма сини,жълти,червени и други цветове,всеки гледа да вземе месото от кокъла,от1989 до сега кой ли не беше на власт и какво промениха ,нищо,те забогатяха а народа обедня все повече и повече,Всички са под един знаменател БОКЛУЦИ.

2012.11.27 | 21:07

3
Като си помисля, че преди двадесет и кусур години скачахме по митинги и се радвахме, че тези хора ще променят нещо, направо ми се гади...
malko dete

2012.11.27 | 16:48

2
deteto na kolko godini ne e dete..... na tolkova, kolkoto edin sreden....... na kolko godini deteto stava goliam.... na tolkova, na kolkoto ,,demokraciata ni e,,..... e, moderator/a da znae, che zhivota na vseki ne mozhe da se modelira ot mashini, nito ot zadnici.....
S

2012.11.27 | 16:48

1
Прав е Кабаиванов за някои неща и като добавка:1) Това трябваше отдавна да се случи; 2) Костов разби СДС и съзнателно води дясното към гибел; 3) "Петата колона" на Костов в СДС свърши своята мръсна работа; 4) Създаването на СДС е разработка на БКП и ДС (времето го доказа); 5) След като си изключен и напуснал, нямаш право да се легитимираш от името на СДС; 6) Истинските СДСари отдавна разочаровани го напуснаха или замразиха членството си, точно заради интригите и личностите като тези.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини