Изританите от СДС стягат нова партия

  • 27 ноември 2012 06:30

  • 1233
  • 2
Изританите от СДС стягат нова партия
©

Изключените от СДС депутати стягат нова партия, която вероятно ще се коалира с ДСБ. Преди месец Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, Ваньо Шарков и Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. не успяха да регистрират съюз "Единство" в рамките на СДС, пише Стандарт.

Ако Костов приеме изключените, неговите хора ще го изядат, щом спусне някой от тях в листите за следващ парламент, настръхнаха в ДСБ. Причината е, че тъмносините водачи вече са готови. На 1 декември ДСБ ще трябва да ги одобри. Засега за София те са Екатерина Михайлова, Иван Иванов и Командира.

Ако Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на направи от "Единство" партия, не е изключено тя да се коалира с ДСБ. Тогава тъмносините щели да сложат в листите си хора от "Единство".

Последвайте канала на

Novini.bg
1233 2

Коментари 2

Добави коментар

2012.11.27 | 14:34

1
Кой не скача е червен,зелен пембен!Юруш народе,смет за сливи(ама от тези-златните).Напълниха си каруците,а някой и вагони,ама още искат,ако може композиция.А скачащите се оказаха павиани с голи задници и опропастен живот.То ако беше само нашия-заслужаваме си ористта,ами тези,след нас.?Целтта е постигната на 100%.Концентрация на богатствата на цялата държава в 5% от населението..Това е истината!Един американски супер финансист е казал...Дайте ми да ръководя парите на държавата,не ме интересува коя партия,ще е на власт."

2012.11.27 | 14:35

2
и тука ли копи- пеист

Добави коментар

Водещи новини