Сидеров: Президентът опорочи избора на конституционен съдия

  • 24 ноември 2012 14:26

  • 2408
  • 11
Сидеров: Президентът опорочи избора на конституционен съдия
© булфото

Цялата процедура за Конституционен съд беше опорочена от президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, защото той няма право да напуска клетвата, заяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, предаде Дарик.

Важно е да се знае, че тези които бяха избрани, бяха избрани с решение на Народното събрание, а не чрез заклеване, коментира в Плевен лидерът на партия „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

„Целият гаф по въпроса с Венета Марковска е отговорност на ръководството на ГЕРБ и то да не прехвърля отговорността от болната на здравата глава, защото това, което става в парламента става по директива на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после го привежда в изпълнение”, каза той. Според Сидеров депутатите са само инструмент в ръцете на ГЕРБ и изпълняват, каквото им се каже, така че, независимите са изпълнили това, което Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е наредил и отговорността трябва да бъде изцяло на ръководството на ГЕРБ.

„С казуса „Марковска” се получи един голям фарс, който доказа, че българската правосъдна система е критикувана с основание. Бяхме свидетели на една открита сделка, в която Борисов каза на СДС: „Изхвърлете Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - - аз ще ви тегля на теглич”. Това според лидера на „Атака” е открита политическа далавера, защото е ясно, че СДС не може самостоятелно да влезе в парламента и „вероятно ГЕРБ се надяват да направят фалшификации и с тях да вкарат СДС в работа”.

По отношение на кандидатурата на Петър Стоянов за конституционен съдия Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа коментира защо бившият президент не е подходящ за такъв пост. Сред мотивите на Сидеров са фактът, че Стоянов е член на международни масонски ложи. „Това са формации, в които абсолютно на закрито и непрозрачно се решават геополитически въпроси, засягащи и България. Не може човек в най-висшия правосъден форум да бъде член на масонски ложи”, изтъкна лидерът на”Атака”.

Сидеров заяви още, че Петър Стоянов е лобирал през 1998 г. да се чества 700-та годишнина на Османската империя. „Не мога да подкрепя човек, който е лобирал да се чества Османската империя”, обясни той пред журналистите.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
2408 11

Коментари 11

Добави коментар
Атакист

2012.11.25 | 19:08

4
Отново изключително интелигентни коментари на Сидеров по актуални теми в държавата. Аз лично искам да призива хората, които ще прочетат новината да посетят сайта на телевизия Алфа и да изслушат поне част от цялото изказване на Волен вчера. Има какво да чуете наистина!

2012.11.26 | 07:22

11
И , какво като го чуя . От него съм чувал много работи и какво...? Нали и той е един от тях - покварените уроди , които съсипват народа !

2012.11.25 | 22:58

6
Виж бе момченце-често гледам телевизия Алфа и слушам изявленията на Волен. Ти още не си разбрал в какво време живеем и какъв артист е Волен. Може ли такава простотия Волен не бил уж доволен от управлението на ГЕРБ,а пък когато някой друг провежда митинг против ГЕРБ- Волен е пас и не участва.Пример-Сергей на 17.11.12 г. беше поканил всички граждани на Б-я-които са недоволни от Б.
o&k

2012.11.25 | 19:09

5
Бе то добре да чуем "това-онова",ама раэликата между думите и делата е колкото от эемята до луната?!Иначе Волен си прикаэва както преди,само дето эаляэва стремглаво по "лични причини"!
valo

2012.11.25 | 23:17

10
излиза , че трябваше да я оставят да крадe още и от по високо , бахти , нищо не е нарушил , вече няма да може да краде тая патка
Казуса ,, Марковска"

2012.11.25 | 23:17

9
Всичко са политически комбинации преди избори, тя сега си получава 100 хил. обезщетение за пенсиониране, няма и да съди държавата в Страсбург. В основата е анонимен донос- верен , неверен- никой не го интересува. А ние като кучета чакащи някой да им подхвърли трохи от терасата- евентуална коалиция ГЕРБ-СДС, БСП- ДПС...и. тн.Чакаме си...

2012.11.25 | 23:15

8
Волен Сидеров предлага да паднат новините на турки,сергей е против.Сидеов шредлага дпс да се забрани,станишев е против.Волен предлага да се повишат доходите,сергейа и бсп заедно с герб са против.Значи герб и бсп са едно и също нещо.

2012.11.25 | 23:14

7
Вижте бе- нито Сергей нито Бойко могат да забранят дадена партия -например ДПС. Всяка партия се регистрира в съда и само съда може да я забрани -особено в настоящият момент когато има заведено дело в Пазарджик за ислямският радикализъм с който е свързана и ДПС.За доходите- за 23 г. доходите и пенсиите са увеличени само от 2005-2009 от Сергей - с 83 % !!
diyyyy vole

2012.11.25 | 19:08

3
hubavo,e che nigo kaz ,inache niy nyamase da znaem nisto,ts,ts,ts,.....bahti nagliya vol
Finitta la komedia

2012.11.25 | 19:07

1
Не съм фен на Волен, обаче трагикомедията в държавата ни е пълна! Президент драстично нарушава Конституцията с мотиви за висок личен морал и поведение на дете, във Варна трябва да плащаш такса че имаш котка ,която не излиза от вкъщи- 24 лв. а да и монтираш чип - 30лева, глоба ако хвърлиш хляб на бездомно куче- 500лв. Тотално ли са изперкали всички управляващи?

2012.11.25 | 19:08

2
Глобата за това, че хвърляш манджа като кретен през балкона е основателна. Прибели си кучето и си го храни.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини