Борисов: В парламента Мартин Димитров е единствената патерица и то на Иван Костов

  • 22 ноември 2012 08:09

  • 4124
  • 15
Борисов: В парламента Мартин Димитров е единствената патерица и то на Иван Костов
©

"Брюксел ще ни плати парите, които ни дължи по изпълнените проекти", убеден е министър - председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Той информира в сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей, България", че преди ден България е получила около 300 млн. евро и заяви, че ще получи и останалите пари.

Борисов заяви, че се учудва защо в България не се обсъжда темата за бюджета на ЕС за следващия програмен период. По думите му, това е изключително важно. "Кохезионните фондове, които правят обединена Европа, са застрашени. Надявам се да имаме успех днес, но по принцип няма големи надежди", заяви Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. По думите на премиера, в страните, които са големи донори, спорът за бюджета за следващия програмен период е голям. "На никой не му се дават пари за тези, които не работят и само почиват", добави той.

Премиерът коментира и скандала със случая "Марковска". "Нашият представител за Конституционния съд беше Анастас Анастасов", припомни Борисов и добави, че ГЕРБ няма вина за драмите с Венета Марковска. "След скандала с  Марковска  ние предложихме на най - голямата партия в дясно - СДС да номинира кандидат за съдия за Конституциония съд", обясни той.

Премиерът определи като лош факт това, че нито един депутат от СДС досега не е внесъл предложение в НС за номинирането на Петър Стоянов за конституционене съдия. По думите му, това е знак, че сините говорят само празни приказки, че могат да управляват държавата.

Той благодари на г-жа Венета Марковска, че след неговата трета молба, тя най - накрая е подала молба за пенсиониране.

Относно това дали СДС е патерица на ГЕРБ, Борисов заяви, че в парламента има само една патерица и това е Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, който е патерица на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Във връзка с делото САПАРД и това, че прокуратурата е оттеглила протеста си срещу оправдателните присъди по делото за пране на пари срещу Марио Николов и Людмил Стойков, Борисов заяви, че това е истинска катастрофа, ако наистина е вярно.

Бойко Борисов коментира и газопровода "Южен поток": "Ще получаваме транзитни такси от "Южен поток". Газопроводът ще открие хиляди работни места в България. Страната ни става първи разпределител на синьото гориво, което означава, че така се гарантира, че никога няма да има газова криза у нас. "Южен поток" е добър проект за България, защото не харчим пари, създава работни места, екологичен е, хиляди тонове бетон ще бъде излят, тръби ще бъдат използвани, които се надявам да са български".

На въпрос дали ще издържи ГЕРБ зимата, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви, че се надява, че българите ще оценят всичко, което е направено, както и това, че отвсякъде хвалят страната ни, че е една от най - стабилните в Европа.

Относно това дали вярва на думите на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, че живеем по - добре, но не го осъзнаваме, премиерът заяви, че всеки един може сам да прецени това, но напомни, че българите имат  милиарди спестявания. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отново каза, че правителството е направило толкова много за България и всичко, което върши, го прави тихичко, без да вдига много шум и фанфари. Като пример за това, той даде намаляването на цената на газа с 20%, строителството на "Арена Армеец".

Борисов заяви в интервюто и твърдата си позиция относно забраната за тютюнопушене на обществени места. Той бе категоричен, че няма да има промени и забраната ще си остане.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4124 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
d

2012.11.22 | 17:24

5
тоя боклук мазен тъп ли е или просто е невероятно нагъл лъжец. всичко до което се докосне тая кълната утрепка се разпада на парчета. да му мислят простите гербаджийчета дето са по-безмозъчни и от лидера си - мистър безмозъчна тиква
Стефан К.

2012.11.23 | 04:52

15
Опа-а-а-а, още един джоб, в който явно Борисов е бръкнал. Какво се пенявиш толкова, бе, сладур, да не би да не ти е приятно, че Дянков те кара да плащаш данъци като всички нормални хора, или Цветанов ти е спрял разпространението на махорка, или просто да те е яд, че построи толкова много, а ти да нямаш парички за една количка да покараш малко по новите пътища и да огледаш какво се е променило последните 3 години? Доста хора искат да се върне БСП и с основание, тогава всеки може да си прави безнаказано каквото иска, е разбира се трябва и да цака на тия дето позволяват, де.

2012.11.22 | 23:56

14
У Н И К А Л Е Н Т Ъ П Ъ Н А Р

2012.11.22 | 23:56

13
Хахахаха, тиквата прилича на мистър Бийн.
Гробаря

2012.11.22 | 23:54

10
Абе ей, малоумник такъв, Костов е класи над теб, той е най-големият български политик, а ти си най-големият мафиот!
Стефан К.

2012.11.22 | 23:55

12
Ей пич, не е ли Гей-гей по-голям, или хмед, не беше ли? Колкото злини причини на демократичната партия Костов, никой не е могъл до сега. И заради тоя твой "класен политик" догодина неговата партия няма и да види парламент повече, точно защото е голям политик, който изпълни завета на комунягите, да разцепи демократичната партия на България завинаги...

2012.11.22 | 17:25

7
Вяно че е най-великият политик! Никой до него (като изключим може би цар Фединанд) не е нанесъл по-големи щети на Бългаия. Да разрушеш една държава не е лесно. Талант трябва. Той го има. Доказа го на практика! Цял народ го видя и го прати където му е мястото - на боклука. На следващите избори няма да влезе и в парламента. От 2 млн. подкрепа да се докапраш до това дередже - не може посредствен политик да го направи. Само голям майстор може. Съгласен съм. Предателите на боклука! И какво от това - влезе в политиката с едно старо шлиферче, а сега е милиардер. Дреме му на капата. Мангизите са си негови. А вие си лайте, колкото искате. Маже да си купи всичко. И кресльовци като теб. При това не е скъпо. Майстор. Тава е.
nemane

2012.11.22 | 23:54

9
Сутрин ставаш и въздуха чист и времето добро, след това някой "управляващ" се изкаже и всичко се усмърди.България, българи ................Банкя- мас.

2012.11.22 | 23:55

11
Бих добавил след думата мас и гъз.

2012.11.22 | 23:54

8
Целия герб е един голям цирк !

2012.11.22 | 17:25

6
Плешивия смешник пак се обади.
циганина костов

2012.11.22 | 17:12

4
Костов узакони и легитимира дпс.С тая си крачка даде началото на края на България. да не говорим за простотията с декларацията за геноцида която му роди циганския мозък! През 1986 много биха се прекръстили на сезгин или махмуд за да могат да се махнат свободно от комунистическата хватка! Какъв геноцед.какви 5 лева го гонят тоя?

2012.11.22 | 15:37

2
МНОГО ТОЧНО КАЗАНО,МАНГАЛИТЕ СА ДОЛНА ИЗМЕТ...
Бай Хой

2012.11.22 | 15:38

3
Костов бил най-големия политик,мухахахахаххаа,абе пийте си хапчетата ,че изтървахте коня съвсем.
смех, смех

2012.11.22 | 14:41

1
Голям виц е цитатът в заглавието.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини