Премиерът ще представи новия сайт на Агенцията по вписванията

  • 13 ноември 2012 14:34

  • 915
  • 3
Премиерът ще представи новия сайт на Агенцията по вписванията
©

Министър-председателят Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и министърът на правосъдието Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент ще представят утре, 14 ноември, разработения нов информационен сайт към Агенцията по вписванията, който ще подпомага чуждите граждани в процеса на придобиване и управление на недвижими имоти в България.

В представянето ще участва и изпълнителният директор на АП Юлиян Митев. Поканени са и представители на дипломатическия корпус у нас.

За разработването на интернет страницата правителството отпусна 30 хил. лв. през м. юли т. г. Сайтът ще предоставя цялостна информация за чуждите физически и юридически лица за реда и условията за придобиване и управление на недвижими имоти в България, в т. ч. компетентните органи и процедури. Той ще осигури директно он лайн обслужване на чужденците, както и възможност за препращане на получени сигнали до компетентното ведомство.

Създаването на интернет страницата ще облекчи значително работата на инвеститорите и ще намали потока от сигнали от тях към чуждестранни посолства в България и наши държавни ведомства.

Последвайте канала на

915 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.11.13 | 22:29

3
Каква ще е рекламата? Ще реже лентичка опъната пред монитор?
Уил Смит

2012.11.13 | 22:29

2
i-Бойко?!? Ужа-а-а-а-а-ас!
МАХ

2012.11.13 | 17:38

1
Е това ми идва в повече! Нима нашия премиер си няма друга работа!?! Държавата се тресе от глад, безработица, престъпност и какви ли не проблеми, а наш Бойчо се занимава с представяне на интернет страницата на някаква си агенция. СМЕШНИК!

Добави коментар

Водещи новини