"Анонимните" хакнаха сайта на фармацевтите

  • 04 ноември 2012 07:59

  • 3789
  • 7
"Анонимните" хакнаха сайта на фармацевтите
©

"Анонимните" хакнаха сайта на Българския фармацевтичен съюз, съобщава БТВ.

В сайта се появи призив за световен протест в понеделник 5 ноември
. Едно от исканията на протеста е разпускане на правителството и парламента.

В неделя представители на "Анонимните" в България са поканили медиите на брифинг, за да анонсират готвения национален протест в понеделник. Това вероятно ще е първата жива пресконференция на "Анонимните" в света.

Оказва се обаче, че не точно организаторите на протеста подготвят и пресконференция, пише "24 часа".

На страницата си във Фейсбук "Анонимните" написаха следното:

В понеделник, някой щял да дава пресконференция от името на Анонимните по повод Протеста на 5.11. 2012 година. Много ни е ИНТЕРЕСНО, кой ще се опита да яхне Недоволството. Имаме нещо на ум, и нека този който си мисли, че от името на Анонимните, ще става ИЗВЕСТЕН се осъзнае навреме. Ние не забравяме, Ние не прощаваме, Ние сме Легион....

Анонимните никъде и никога не показват лицата си. И никога и никъде не дават пресконференции, бяхме сигурни, че няколко човека ще се опитат да трупат актив и да се показват колко са "велики", но те никога не са имали нищо общо с Анонимните и ги съветваме да не се опитват да дават каквото и да е от името на Анонимните, защото последствията за тях и тяхната организация, после ще са КАТАСТРОФАЛНИ.... Не опорочавайте всичко, не го побългарявайте не ставайте смешни за 5 минути слава, ще провалите всичко.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
3789 7

Коментари 7

Добави коментар
Martin Dobrev

2012.11.05 | 00:46

7
Приятели,много е важно утре да излезем на протеста и покажем,че политиците управляват реални хора а не 7 милиона на хартия и тези реални хора са недоволни от това,че цените са 2 пъти по високи а заплатите 10 пъти по ниски от ЕВРОПА и политиците прибират разликата. Утре съм на протеста, елате и вие,вашето бъдеше зависи от това.Иначе политиците ще продължат да дават пари само за циганите,защото те гласуват за тях а вие не.

2012.11.04 | 21:18

6
И кво като хакват сайтовете? С тези си действия те променят ли нещо? Абсолютно НЕ! Забавят само достъпа до сайта за кратък период, а тези сайтове правят "backup" на всеки 1 час.
КЪНДА

2012.11.04 | 18:01

1
Е те поне правят нещо,та ако ще и само да изнасят наяве проблемите и мръсниците,които стоят зад тях!А ти какво точно правиш?Плюеш за спорт ли?Мурджо!Заради бездушни и безропотни овчици,държавата ще продължава да затъва и няма прокопсия.Много е лесно да кажеш -ми кво от това!Ела утре на протеста!
THE ONE

2012.11.04 | 18:02

5
Не искам вече да съм анонимен, аз имам свое лице, аз имам свои идеали, аз имам свои мечти, аз имам Родина в която искам да живея но нямам държава. Нека всички кажем стига, писна ми. Защо да сме анонимни а тези които ни водят към дъното да имат лице, до кога ще търпим маргинизацията на обществото, до кога ще търпим, до кога? Толкова е лесно да се напише когато си анонимен, но когато кажеш кой си и покажеш лицето си рискуваш да ти е за последно, защото живеем в държавата на мистър мускул.
ПРАВДОЛЮБКА

2012.11.04 | 18:01

3
Ами,като не искаш и си много курназ,защо не излезеш и не поставиш на мегдан проблемите,които изнасят на бял свят тази група от умни и правдиви хора,които се наричат "анонимните"Те може и анонимно,но изнасят на бял свят най-наболелите проблеми и стряскат управляващата мафия със своите изяви!Много точно бичуват фармацефтичната мафия,която вече взема по комерсиалност връх над нарко мафията!Те системно и методично тровят,изтребват и ограбват населението ни!Ако много ти стиска и искаш да не си анонимен,излез и постави този проблем на жълтите павета пред парламента!
Българин

2012.11.04 | 18:02

4
Поздравления към АНОНИМНИТЕ!! Удара не трябва да бъде само върху фармацевтичният съюз,а трябва да следва и продължение.........
дон пепе

2012.11.04 | 18:01

2
Все още имало нормални хора

Добави коментар

Водещи новини