Жорж Ганчев: Българските семейства трябва да имат по 4 деца

  • 25 октомври 2012 08:57

  • 1380
  • 4
Жорж Ганчев: Българските семейства трябва да имат по 4 деца
©

Жорж Ганчев беше гост в сутрешния блок на Нова телевизия и говори по доста актуални политически и социални теми.

Всяко едно семейство в България трябва да има поне по четири деца, за да решим демографската криза. Проблемът е голям и решението е само едно-раждането на деца. Многодетните майки трябва да получават злато колкото тежат, коментира Ганчев протестите на майките от последните дни. Следващата тема на разговор беше скандала с генерал Васил Делов. България се турцизира официално. Отказът на общинските съветници на ДПС да направят генерал Делов почетен гражданин на града е срамна постъпка, категоричен беше бившия кандидат за президент.

Аз не вярвам в национализма и той не носи нищо добро. Очаквайте ме скоро, но само в неправителствени организации. Не мога да пея на българите, когато те са толкова депресирани. Жорж Ганчев коментира и редица политици от настоящето и евентуалното разцепление в СДС. Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. ме касае колкото войната в Горна Волта. Тя не работи за България. Има редица приятели в чужбина, които и влият. Същото важи и за типове като Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и. Той пусна янките в България без да им вземе един долар. Нарязаха ракетите и сега сме обезличени национално. Лично аз молих Кобурга това да не се случва. Ганчев не подмина и темата за АЕЦ Белене. БСП са смешници. Ако, толкова много искаха да има втора АЕЦ в България, да бяха подписали когато бяха на власт, а не сега да подскачат.

Джеймс Уорлик ми направи оферта за къщата в Резово. Тя е прекрасна. Един руски милионер иска да му я продам и ми предлага много пари. На Уорлик му казах, че ще му я дам на половин цена, ако България има влияние в държавния департамент, където той отива, завърши Ганчев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1380 4

Коментари 4

Добави коментар
Фехтовач

2015.07.29 | 00:57

4
Тоя няма да млъкне, типичен селтак с големи претенции и малък мозък,нахалник и простак от висша класа. Да вземе да се маха от България.
anonimen

2013.02.04 | 18:50

3
ВИЕ ВСЕКИГО ХУЛИТЕ И ОБИЖДАТЕ, А НИКОГА НЕ КАЗВАТЕ ЗА КОГО СТЕ

2013.02.04 | 18:50

2
Анонимчо,или си много зелен, или си късопаметен!Ако се поразровиш в архивите за въпросния "патриот" Жоржет и неговото дупетатствани в миналото ще разбереш че го бяха снимали като взема подкуп,но като спортист с рефлекси не позволи да го "заковат" с доказателства за пред съда.Отърва кожата но факта си е факт-ПОДКУПЕН БОКЛУК.
Бай Грую

2013.02.04 | 18:49

1
Приятелю, то едно дете се гледа, в тази мизерия с триста зора та четири - как ще стане. Аз съм вдовец и заради това, че надхвърляме с детето с 2 /два/ лева границата, не ми дадоха онези мизерни 18 лв. Благодаря!!!!!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини