Искра Фидосова изнесе цял урок по физика на депутатите

  • 24 октомври 2012 13:06

  • 1344
  • 2
Искра Фидосова изнесе цял урок по физика на депутатите
©

Искра ФидосоваИскра Фидосова Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. Лом. Завършва гимназия в Монтана, после заяви от парламентарната трибуна, че Георги Терзийски винаги е говорил глупости и тя затова винаги е отбягвала да му репликира, но сега е неизбежно, защото и малките деца щели да му се смеят след репликата "атомен разпад".

Фидосова показа на Георги Терзийски картинки с молекулата на водорода и кислорода.

Тя обясни подробно как си взаимодействат водорода и кислорода и обеща на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на после да й даде и на нея картинките, за да ги разгледа внимателно.След краткия урок  по физика, Фидосова се обърна отново към Терзийски и го посъветва да не коментира неща, от които не разбира.

В парламентарната зала се разигра и малък екшън, след като Манолова поиска думата, но зам. - председателят на НС Пвел Шопов не й разреши, защото според него името й не било споменавано.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1344 2

Коментари 2

Добави коментар
АНТИдормуш

2012.10.26 | 13:03

2
...че да изплува пак онова, което не потъва ли?!?...
Дормуш

2012.10.26 | 13:01

1
С изявленията си Фидосова -чии интереси защитава - турските ли ,американските ли или българските - в случая само на управляващите от ГЕРБ !!!!! Тя единствено разбира само от свински ПЪРЖОЛИ - затова не е необходимо да ни разяснява какво значи отрасъл енергетика. Искаме час по-скоро ГЕРБ да си ходят от властта !!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини