БСП: В България вече всичко е въпрос на оцеляване

  • 24 октомври 2012 08:09

  • 1411
  • 4
БСП: В България вече всичко е въпрос на оцеляване
©

"В тази държава вече се борим, за да оцеляваме. Инфлацията през месец септември е 5%", каза в ефира на Нова телевизия Драгомир Стойнев от БСП.

"Зимата се очакват нови увеличения на цените. Факт е, че хората започнаха да се лишават от някои важни храни", добави той.

"40% от децата до 6 години вече живеят в бедност и от малки трябва да свикват с лишения", съобщи още социалистът.

"Когато хората се препитават трудно, ние няма как да очакваме да има едно общество, което е работоспособно.В момента цели пълен хаос в държавата. Министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи не знае какво има и какво няма в държавата, а трябва да има приоритети в едно управление", заяви Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Той съобщи и трагичните данни, че вече българската майка не ражда и припомни, че България е сред първите страни по брой на абортите.

"Няма пари за децата, но има пари Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да се вози с хеликоптри, както и за Бистришките тигри", каза още Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1411 4

Коментари 4

Добави коментар
Стефан К.

2012.10.24 | 21:16

4
Всъщност хаоса беше по ваше време, затова и сега толкова ви боли, защото се формира ред, хората започват да си търсят правата, а вас, червенотиквеничета, това ви убива, много ви боли, хората да почват да вярват в доброто и правилното. Вие за какво сте се борили 20 + 50 год., за да дойде някъв Бойко и да ви развали целия строй :))
Факти

2012.10.24 | 12:19

3
Стефан К., нека се придържаме към фактите. Еднолично БСП не е управлявала, като поличиеска сила от края на 90-та година (22 години). Друг е въпросът дали е управлявала с марионетки, като ББ, "...През 1990 година напуска системата на МВР със звание майор от запаса. Повод за това се оказва т. нар. "деполитизация" на силовите структури в държавата, като той формално отказва да се деполитизира." (цитат от wiki). Така че фактически БСП не управлява от 22 години, практически виждаш поредното (друго) лице на същото БСП.
stenli

2012.10.24 | 11:48

2
Някой забелязва ли как настъпва диктатурата, навсякъде. Народа гладува и се бори с правителство, които сам е избрал. Е добре ама те са избрани от този собствен народ, за да се грижат той да е добре. Какво става сега точно обратното избраните си живеят, народа се чуди какво да прави. Налагат глоби и данъци, каквито си искат, и само грабят, ами това си е феодално управление, за каква демокрация говорим.

2012.10.24 | 10:19

1
Дори и Шамара го забеляза. Когато врагът те хвали, значи не сме в ред,ама когато сам се хвалиш!!!!! Какво да се прави - гъзоходци.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини