Стоичков: Оптимист съм за българския футбол

  • 21 октомври 2012 18:38

  • 1909
  • 0
Стоичков: Оптимист съм за българския футбол
©

Няма разлика между Чикаго и тук. Когато знаеш да уважаваш и знаеш да цениш - всички те уважават. Това заяви в предаването "Нека говорят" Христо Стоичков.

Стоичков лаконично коментира случая с журналиста от Чикаго, за който обвиниха Камата, че му е посегнал. Великият български футболист каза, че когато човек е неподготвен и непоканен на такова тържество - не трябва да е там.

Не харесвам вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Като дойдат изборите, ще видим дали и хората го харесват, каза Стоичков. Той обаче заяви, че подкрепя и застава зад Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Камата, който каза, че ако участва в сериал, иска да бъде екшън герой, е оптимист за българския футбол, защото, според него, България има капацитет и има добри играчи. Той обаче отбягна въпроса за лидерството в ЦСКА, защото "няма да бъде коректно да коментирам нито спрямо моите ръководители, нито спрямо моите футболисти".

Нека говорим смелите, заключи той.

Последвайте канала на

1909 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини