Любен Дилов-син: Да нападаме Черната Златка е комплексарско

  • 21 септември 2012 08:53

  • 2714
  • 1
Любен Дилов-син: Да нападаме Черната Златка е комплексарско
©

Черната Златка не е Златка, а евтина пожълтена тенекийка, която си е повярвала.

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия учителката по български език Стела Богомилова, известна с участията си в "Голямата уста" на "Биг Брадър". Коментарът й е във връзка с нашумелия епизод на "ВИП Брадър", в който Златка Димитрова казва, че Босна е столица на Сърбия, а столицата на Великобритания е Англия.

Според Любен Дилов-син социалната функция на Златка не е да знае столиците на държавите. "Тя е плеймейтка, момиче от кориците на мъжки списания. Хубаво е да се знаят столиците, но да нападаме едно момиче само за това, че не знае столиците, е комплексарско. В една държава образованите хора хора не са голям процент, което не е спряло света да се развива", добави той.

"Никой не напада нея, а явлението "Златка" - опасно е, когато такива като нея си повярват и започнат да задават стандарти в обществото. Вие все още не сте се събудил и явно смятате, че хаосът е система", заяви Богомилова. По

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2714 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
n/a

2013.03.01 | 17:37

1
А аз си мислех, че социалната функция на всеки гражданин е да се образова и развива, от което и обществото като цяло печели, но се оказа, че не било така. Може би затова процентът на образованите хора у нас постянно намалява.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини