Художничка живее под един покрив с бившия и настоящия си мъж

  • 18 септември 2012 06:44

  • 3381
  • 1
Художничка живее под един покрив с бившия и настоящия си мъж
©

Повече от 20 години художничката Алиса Торосян от Шумен живее с двама мъже - бившия си и настоящия, пише "168 часа". Сега тримата си помагат взаимно и се разхождат из центъра на града под ръка.

Въпреки развода с първия съпруг, жената е запазила добрите си отношения с него.

В сърцето на една жена има място най-малко за петима мъже, твърди г-жа Торосян. Не бива като се разведеш, да изключиш бившия от живота си, не трябва да го зачеркваш с лека ръка. А да си останете приятели и партньори. Двамата мъже се разбират чудесно, твърди художничката, болките на единия са и болки на другия.

Бившият обитава първия етаж на жилищната кооперация, а над него е Алиса с актуалния си съпруг Наско.

Първият ми съпруг беше работник, от него имам прекрасен син - Хари, който е добър адвокат. Старая се да му помагам с каквото мога, даже в момента съм зарязала рисуването и работя в неговата кантора, допълва щастливата майка. От втория брак има дъщеря - Ани и тя вече я е зарадвала с внук.

Съжителството на дамата с двамата съпрузи, общите им разходки из центъра на града отдавна не впечатляват никого, твърди колега на Алиса. Това си е личен въпрос и всеки има право на избор.

Атракция беше, казва друг неин колега, когато из центъра на града бившия возеше количката с бебето на настоящия. А самият той отсъстваше по работа. Самата Алисия не се притеснява особено. Ние, хората на изкуството, сме широко скроени, твърди тя.

Тримата заедно излизаме из града, разхождаме се. Защо не? Няма ревност и никога не е имало. Да си говорят завистниците, каквото искат. Не плащам данък "обществено мнение".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3381 1

Коментари 1

Добави коментар
евала

2012.09.18 | 15:13

1
тая се перка и с двамата,нека и е зле

Добави коментар

Водещи новини