Мис България 2012 стартира кампанията си с грамота от Бяла Слатина (снимки)

  • 17 септември 2012 16:36

  • 4361
  • 1
Мис България 2012 стартира кампанията си с грамота от Бяла Слатина (снимки)
©

Мис България 2012 – Габриела Василева даде старт на кампанията под мото !no drugs, която е част от каузата й тази година за „Превенция от наркотична зависимост при младите хора“. Като лице на инициативата, подета от !no frame media, Габи започна своя тур из страната от родния си град Бяла Слатина на 15 септември. Началната дата съвсем не е случайна, тъй като посланието е насочено предимно към учениците и подрастващите, а на този ден се чества и официалния празник на Бяла Слатина.

„Бяла Слатина е горда да посрещне своето красиво момиче с корона на главата“ – вълнуват се от администрацията на града. В нейна чест общината бе организирала открито студио „Гордеем се с Вас” в центъра на града, където Габи за първи път лично представи каузата, на която се е посветила като Мис България и началото на самата кампания.

По време на церемонията Мис България 2012 бе удостоена с честта да издигне националния флаг, а лично от кмета на общината бе наградена с грамота и плакет за принос в популяризирането и утвърждаването на името на град Бяла Слатина.

Освен Габриела Василева, официални гости на събитието бяха Областният управител на област Враца – г-жа Пепа Владимирова, депутатът от ПП ГЕРБ - Янко Здравков, Хилда Савчева - председател на браншовата Камара на леката промишленост, кметът на община Бяля Слатина - инж. Иво Цветков, както и Министърът на труда и социалната политика Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко.

Последвайте канала на

4361 1

Коментари 1

Добави коментар
Виж. снимка 2

2012.09.18 | 03:45

1
Мотото било "No drugs", тогава защо официалните гости около нея гледат така странно? Вероятно виждат доста цветове от дъгата с този поглед?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини