БДЖ организира томбола за пътуване със специален влак за Коледа

  • 15 октомври 2024 15:04

  • 451
  • 0
БДЖ организира томбола за пътуване със специален влак за Коледа
© Булфото (архив)

Традиционно за Коледните празници БДЖ ще организира пътуване със специален Коледен влак с парен локомотив. В тази връзка националният железопътен превозвач предоставя възможност на своите клиенти да спечелят ваучер за пътуване с Коледния влак.

За целта пътуващите с влак на територията на страната могат да участват в томбола, чрез която от всички регистрирани валидни билети на лотариен принцип ще бъдат избрани 15 печеливши участници. Срокът за участие в томболата е до 31.10.2024 г.

Печелившите участници, които ще получат ваучер за специално организирано пътуване с влак с парен локомотив за Коледните празници, ще бъдат изтеглени на 15.11.2024 г. 

Предстои обществено обсъждане на проекта на График за движение на влаковете за 2025 г.

Парният локомотив на Коледния влак е участник в най-новия български филм: „Гунди – легенда за любовта“ и ще предостави възможност на пътуващите да изпитат емоцията от пътуването с влак десетилетия назад във времето.

Всеки желаещ да участва в томболата е необходимо да регистрира номера на билета от своето пътуване и да посочи име, фамилия и актуален имейл адрес на: https://www.bdz.bg/bg/games.

Пълните условия за участие в лотарията можете да намерите в полето за регистрация на официалния сайт на БДЖ. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
451 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини