Ето кои грабнаха приза "Пътен полицай на годината"

  • 22 септември 2024 13:36

  • 1027
  • 1
Ето кои грабнаха приза "Пътен полицай на годината"
© МВР

Румен Евтимов от отбора на СДВР е носител на индивидуалния приз на юбилейния 30-и Национален конкурс "Пътен полицай на годината".

Негови подгласници са Георги Янев от отбора на Ямбол и Елизар Илиев от Габрово. В отборното класиране първото място зае тимът на ОДМВР-Габрово, следвани от този на Шумен и Ямбол. 

Румен Евтимов от отбора на СДВР е "Пътен полицай на годината" при мъжете (Снимка: МВР)

В индивидуалното класиране при жените първото място зае Кристина Игнатова от ОДМВР-Русе, следвана от Иваниела Христова от ОДМВР-Ловеч и Йоана Йорданова от Шумен. В отборното класиране при жените първо място бе за тимът на ОДМВР-Русе, следвани от колежите си от Ямбол и Стара Загора. 

Кристина Игнатова пък грабна отличието при дамите (Снимка: МВР)

Наградите на победителите бяха раздадени на церемония снощи. 

Изборът на град-домакин беше сложна задача, но решението ни това да е Панагюрище не беше случайно - в него има и символика. От една страна този град притежава история, дълга, 30-годишна история има и Националният конкурс. От друга, той излъчва революционност, а точно от такава се нуждаехме, каза на церемонията по награждаването министърът на вътрешните работи Атанас Илков.

Освен на победителите, символични награди бяха връчени и на бивши началници на "Пътна полиция" и всички победители в конкурса през годините.

Последвайте канала на

Владимир Василев
1027 1

Коментари 1

Добави коментар

2024.09.22 | 17:54

1
Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо-----> shout.to/maxpro

Добави коментар

Водещи новини