БСП отбелязва 9 септември в Борисовата градина

  • 09 септември 2012 08:53

  • 1227
  • 3
БСП отбелязва 9 септември в Борисовата градина
©

68-ата годишнина от деветосептемврийският преврат официално ще се отбележи пред паметника на партизанското движение в Борисовата градина. Поклонението пред Братската могила в столичния парк ще започне в 18.00 ч.

Традиционното честване по случай 9 септември се организира от градския съвет на Българската социалистическа партия. От 18.00 ч. пред паметника в Борисовата градина съмишлениците си ще посрещнат председателят на градската организация Анна Янева, народни представители от София, както и общински съветници на партията в Столичния общински съвет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1227 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.09.09 | 23:21

2
Не зная с какво могат да се гордеят нашите другари-помияри на тези дата.През 1944г. няколко дни руснаците не могли да намерят комунистите да ги сложат на власт. Те всички били криминални престъпници и се криели.Чак десетина години след това, оберджията на печатницата в която работел др. Тодор Живков се сеща да направи филм как гордо посреща Чавдар' Никой не се запитва защо на филма няма братушки? Това са факти другари помияри!

2012.09.09 | 23:21

3
Преди девети септмври не знам колко комунисти има, ама виждам след десети ноември колко останаха - включително и Борисов, Цветанов, Младенов, Плевнелиев.... Интересно е друго нещо - сегашните "умни глави" (кавичките са умишлени) реват против народния съд през '45, ама реват и сегашните ни "бизнесмени" да бъдат изправени пред народен съд? Не сте ли малко двулични? Или по-скоро сте толкова тъпи овце, че наистина повярвахте, че комунистите са пращали в трудови лагери интелектуалци, а не лихвари, мошеници и престъпници?

2012.09.09 | 23:21

1
Аааа та комунтета искат пак на влсат така ли! Да си четат лозунгите и да си живеят по лагерите! Бъдещето на България няма нищо общо с тия пози. За бабите сме бкп. за останалите нямат нищо общо.

Добави коментар

Водещи новини