Тотю Младенов отваря ресторант

  • 04 септември 2012 20:45

  • 2210
  • 3
Тотю Младенов отваря ресторант
©

Министерството на труда ще прави ресторант, става ясно от обществена поръчка на ведомството. Заведението ще се намира в сградата на институцията и за ремонта са предвидени 97 000 лв. от бюджета на министерството.

По план ресторантът трябва да е с две зали за посетители. Изпълнителят трябва да монтира нова електро, пожарна и вентилационна инсталация, да смени смени всички врати и да постави петкамерна ПВЦ дограма. Старите чугунени радиатори се "демонтират, почистват, боядисват се и се монтират", пише в поръчката. Изисква се "всички стени и тавани да се боядисват с бял латекс двукратно".

Оферти се подават до 4 октомври. Класирането ще е според най-ниската цена. Служители от ведомството разказват, че още в началото на мандата си социалният министър Тотю МладеновТотю Младенов Тотю Младенов Младенов е бивш министър на труда и социалната политика в правителството на Бойко обещал да направи ресторант. Сега чиновниците се хранят навън, пише Труд.

Последвайте канала на

2210 3

Коментари 3

Добави коментар
!!!

2012.09.05 | 17:29

3
97 000 ковчези да ви придвидят за всички министерства .... но лошото е че няма да стигнат !!!
Дългопаметна софиянка

2012.09.05 | 10:14

2
За сведение на новопостъпилите "софиянци" - там дето се кани Тотчо Младенчов да "открива" ресторант срещу ремонт за скромните 97 хиляди лева, такъв съществуваше под формата на учрежденски стол, в който са хранеха всички служители в сградата - над 2000 човека, но "демокрацията" го закри преди десетина години, така както стана със всички столове. Така вместо за 30 минути и срещу 3 лева сега работещите в сградата се хранят в околните капанчета за 60 минути срещу минимум 6 лева. Хем загуба на работно време, хем двойно по скъпо. Удобно нали? Е, писна ми от откриватели на топлата вода!

2012.09.05 | 10:14

1
Елементарно,Уотсън!На терена ще останат ,само косатките.Какво си мислехте,че ще плувате безметежно в охолство и идеална хранителна среда?Такъв филм не е позволено,да се снима.Тепърва ще усетите" сладостта" на дивият капитал.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини