Важна информация за плащането на фактури за ток към "ЕВН България"

  • 12 юни 2024 15:00

  • 5566
  • 2
Важна информация за плащането на фактури за ток към "ЕВН България"
© pixabay

"ЕВН България" (EVN) съобщи, че в периода от 18:00 ч. на 14 юни до 24 юни 2024 г. ще извърши техническо обновяване и подобряване на системата за обработка на данни. В посочения период плащане на фактури за консумирана енергия ще е възможно само по банков път. Сроковете за плащане, които са засегнати, са предварително адаптирани, за да има достатъчно време за плащане след приключване на техническите дейности, съобщават от дружеството.

"Ще бъде въведен изцяло нов софтуер, който ще помогне както на служителите, така и на клиентите. По този начин ще бъде улеснена обработката на всякакъв вид данни и съответно ще може да се работи значително по-бързо и по-ефективно", коментира за БТА Крум Косев от отдел "Комуникации".

В телефонния център клиентите ще могат да получат само ограничена консултация и информация. Дейността на офисите на ЕВН, включително бизнес центровете в посочения период, също ще бъде с ограничени функции, като ще са възможни само общи консултации и получаване на документи. Приемът на документи в офисите в тези дни няма да е възможен.

КЕВР: Токът поскъпва, парното поевтинява

Обновяването на билинг системата в "ЕВН България" ще позволи по-бърза обработка и обмен на информация и данни, което е част от развитието на дейностите за свободния пазар на електроенергия, посочват от дружеството.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5566 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.12 | 23:42

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Не се притеснявайте

2024.06.12 | 17:35

1
И листа за фактурата ще го плащате в троен размер УЕСТИГ ХАУС В ХАУСА,И ПОСЛЕ ЩЕ МИ ГОВОРЯТ,ЧЕ КРАВАРИТЕ СА НИ ПРИЯТЕЛИ, ДААА БЕЕ ВЕРНО ЛИ СТЕ ТОЛКОВА Т.....ПИ???ВЪЗМОЖНО НАЙ-НАРЕДЕНИТЕ И ПОГУБВАЩИ ДЪРЖАВАТА НИ ДОГОВОРИ СЕ ПОДПИСВАТ В МОМЕНТА!!!

Добави коментар

Водещи новини