Психично болен мъж напада хора по улиците във Велико Търново

  • 12 юни 2024 08:51

  • 358
  • 2
Психично болен мъж напада хора по улиците във Велико Търново
© Кадър - Нова телевизия

Психично болен напада търновци по улиците. Полицията и прокуратурата остават безсилни. Мъжът е бил задържан веднъж и пуснат по лекарска препоръка, след което извършва второ нападение над жена.

Петя Иванова била ударена на паркинг на хранителен хипермаркет. След като получила удар в лицето, тя е със счупена протеза и разранена уста. Охраната на магазина повикала полиция и линейка. „Влизайте вътре! Ще ви убия!”, викал мъжът след семейството на Петя. След като непознатият я ударил, съпругът ѝ подгонил мъжа.

Психично болен мъж преби млада жена в Русе

Същият ден свидетели видели как същият психично болен нападнал и непознато момче. Крещял и го удрял. Дошла и патрулка. Из Велико Търново се говори, че в рамките на същия ден мъжът нападнал и бременна жена.

От Районната прокуратура потвърдиха, че през въпросния мъж е задържан три пъти. Едното му прибиране било заради притежание на нож. От психиатрията пък твърдят, че понеже адресната регистрация на болния е във Варна, той трябва да бъде лекуван там.

Последвайте канала на

Калина Христова
358 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.12 | 10:56

1
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.06.12 | 11:06

2
Колко квадратни метра от плажа охлажда ?

Добави коментар

Водещи новини