Полицията в Разград получи нови автомобили

  • 11 юни 2024 14:08

  • 4485
  • 2
Полицията в Разград получи нови автомобили
© ОДМВР - Разград

Областната дирекция (OД) на МВР в Разград получи два чисто нови автомобила от марката „Фолксваген”. Те са предназначени за патрулно-постова дейност и работа на Пътна полиция, съобщи говорителят на ОДМВР в Разград Илияна Георгиева.

Колите „Фолксваген Голф 8” са снабдени с лайтбар и допълнително оборудване, необходимо за работата на полицейските служители. Маркирани са с надписите на Министерството на вътрешните работи. 

Полицията се сдоби с мощни „баварци“, с които да бори джигитите на пътя

Директорът на ОДМВР в Разград старши комисар Диян Симеонов връчи официално ключовете на началниците на отдел „Охранителна полиция“ и Районно управление (РУ) – Разград. Старши комисар Симеонов подчерта, че това са най-бързите автомобили, получавани за експлоатация от униформения състав. Двигателите са две хил. кубика, бензинови, с мощност 190 конски сили и автоматична седемстепенна скоростна кутия. 

Предстои да пристигнат още два такива автомобила, предназначени за РУ-Исперих и РУ-Кубрат, както и пет нови „Шкоди Кодиак“. Целта е да бъде осъвременен автопаркът в изпълнение на проект, финансиран от Фонда „Безопасност на движението по пътищата“.

Последвайте канала на

Владимир Василев
4485 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.11 | 18:10

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.06.11 | 14:31

1
Ами требват си пари,нали ще приемат еврото,а се носят слухове,че границата езлатна евро мина!

Добави коментар

Водещи новини