Ген.-майор о.р. Богомил Бонев: Изпростяването беше планирано и последователно проведено

  • 11 юни 2024 12:07

  • 3355
  • 0
Ген.-майор о.р. Богомил Бонев: Изпростяването беше планирано и последователно проведено
© фейсбук

Коментар на бившия вътрешен министър /1997-1999г./ Богомил Бонев. Той е от активните политици на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на, генерал-майор от запаса, адвокат. Женен е за актрисата Нона Йотова.

За тези 30 г. преход най-после ги стигнахме американците.

Изпростяхме колкото тях.

Преди 30 г. се прочу Дейвид Кореш и неговата секта "Клонка Давидова". Все едно сега слушаш гащниците от "величие". И същите на акъл последователи на американския ненормалник се пръкнаха на българска почва.

Но то няма нищо случайно. Изпростяването беше планирано и последователно проведено.

А самата секта "Клонка Давидова" е пак с българска следа.

Не всички знаят, че движението, от което възниква “Клонка Давидова”, е основано от българина Виктор Хутев, който на 22-годишна възраст емигрира в САЩ. През 1919 година той става член на Църквата на адвентистите от седмия ден, чиито последователи вярват във Второто пришествие на Христос. През 1935 година Хутев и неговите последователи се установяват в близост до град Уейко, Тексас. Роденият в България духовен водач привлича все повече последователи, които по-късно ще се нарекат “давидийци” - според тяхната вяра, че един ден Давидовото царство ще бъде възстановено. Нещо като величие, а. И пророкът става величество.

За да не се повтори трагедията край Уейко от 1993 г. с американската секта на Дейвид Кореш на българска територия в така наречения "исторически град", много моля

българските журналисти, когато разговарят с недоразумението от "величие", да го наричат с действителното му звание - под... подполковник от запаса.

Защото мошеникът, уволнен дисциплинарно от НСО, където е отварял врати и държал пешкири, се е самопроизвел в полковник. Така ще му бръкнете в здравето. Защото вече е готов от полковник да стане генерал и даже да му викаме "ваше величество".

Лично го обещава на гламавите си избиратели.

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на

Аделина Делийска
3355 0

Свързани новини

Водещи новини