Социологът Петко Симеонов: Процесът срещу Тръмп навява мрачни мисли

  • 04 юни 2024 11:31

  • 1284
  • 0
Социологът Петко Симеонов: Процесът срещу Тръмп навява мрачни мисли
© бнт

Коментар на Петко Симеонов, социолог, популярен български учен, писател, политик, един от основателите на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Той бе член на Клуба за подкрепа на гласността и преустройството, създаден на 3 ноември 1988 г. и участник в Кръглата маса. Също така беше и първия директор на вестник „Демокрация“, както и  депутат от СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Седмото ВНС. Петко Симеонов беше директор на Агенцията за чуждестранна помощ (януари 1991 – юли 1992).  Напусна СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на през юли 1991 г. с първата вълна на „отлюспване“. И основа Българска партия либерали. През 1996 г. се оттегли от активна политическа дейност.

Процесът срещу Тръмп навява мрачни мисли.

Връща не само спомените ми от тоталитарно време, а и

от годините на прокурорско/съдебно/медиен произвол през 90-те у нас. Бандитски времена!...

А сега?

Пластична демокрация, пластилинова. Пластилин в ръцете на персони като Сорос и подобни.

Плащат, месят, месят!

Защото не е само съдът (прокурор, съдия, съдебни заседатели), а и медиите, и говорещите глави, и стотици, а може би хиляди, активисти и чиновници с мижави умове.

Върховният съд, надявам се, ще отмени присъдата, каквато и да е тя. Това се случва в САЩ! Не другаде.

А Тръмп вероятно ще бъде победител на изборите през есента! Разбеснелите се "правилно говорещи" с десетките си полове, с уелкъм към милиони бежанци, с неглижирането на белокожите, с подстрекателската си войнолюбива политика, с мечтата си за еднополюсен свят, ще се укротят.

Дано стане мирно както в САЩ, така и у нас, и в Европа, и в целия Свят!

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на

Аделина Делийска
1284 0

Свързани новини

Водещи новини