Стартира кампанията „20 години България в НАТО – заедно защитаваме важното за нас“

  • 10 юни 2024 13:34

  • 245
  • 2
Стартира кампанията „20 години България в НАТО – заедно защитаваме важното за нас“
© Министерство на отбраната

Министерството на отбраната стартира от днес, 10 юни, кампания „20 години България в НАТО – заедно защитаваме важното за нас“. Тя ще продължи до 8 август 2024 г. и се реализира с подкрепата на Организацията на Северноатлантическия договор.

Комуникационната кампания „20 години България в НАТО – заедно защитаваме важното за нас“ има за цел да припомни, че България вече е утвърден и надежден съюзник в Алианса. Присъединяването към НАТО бе исторически момент за страната ни. То не само предостави най-силните гаранции за нашата сигурност, но и допринася за развитието на страната като свободна и демократична държава.

НАТО ще постави на държавите членки по-високи цели за противовъздушната отбрана

Кампанията включва аудио-визуално съдържание, което ще бъде разпространявано чрез националните телевизии, радиостанциите и социалните мрежи, както и външна реклама в редица градове на страната. Част от визиите са с участието на военнослужещи от Многонационалната бойна група на НАТО в България, с рамкова държава Италия, както и на български пилоти на F-16, подготвящи се заедно с американски военнослужещи в Съединените щати.

Комуникационните усилия по кампанията са в изпълнение на Националната програма и Плана на Министерството на отбраната за отбелязване през 2024 г. на 20-ата годишнина от присъединяването на Република България към НАТО и 75-ата годишнина от създаването на Алианса, които включват инициативи, обединени от цялостна концепция и общи послания. Те демонстрират принадлежността на България към най-големия и най-успешен политико-военен съюз в историята и към единната общност на споделени ценности, колективна отбрана и общи отговорности.

Последвайте канала на

Владимир Василев
245 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.10 | 15:43

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik
Аз

2024.06.10 | 14:20

1
Вън НАТО от България

Добави коментар

Водещи новини