Горещ телефон за неработещи климатици в автобусите в Пловдив

  • 05 юни 2024 16:34

  • 386
  • 1
Горещ телефон за неработещи климатици в автобусите в Пловдив
© Булфото архив

Във връзка с високите температури в града под тепетата от Общинското предприятие „Организация и контрол на транспорта" отчитат драстичен скок на сигналите и жалбите на пловдивчани за неработещи климатици в автобусите от масовия градския транспорт на Пловдив.

От там напомнят, че сигнали от пътници, касаещи неспазване на разписанията, лошо отношение на шофьори и кондуктори, пропуснати спирки и неработещи климатици могат да се подават на телефона на ОП-то 032/622- 550, в работното време през седмицата.

Длъжни сме да уточним, че това означава само в работното време на администрацията и без почивни дни.

При констатиране на липсата на работещ климатик фирмата превозвач подлежи на санкция в размер на 300 лева, а при рецидив може да се стигне и до прекратяване на договора ѝ, припомнят от ОП ОКТ.

Проверяват пловдивскитe автобуси за неработещи климатици

„Всички фирми са задължени да изпълняват договорите с Община Пловдив и ние няма да правим компромиси, ако те се нарушават“, категоричен бе шефът на „Организация и контрол на транспорта“ Георги Стоилов.

От ОП увериха, че се извършват регулярни проверки за климатиците.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
386 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Иванов

2024.06.05 | 17:48

1
А за шофьорите на автобуси, дето си говорят по телефона и въртят геврека с едната ръка !? И за тия, дето като му дадеш левчето те пита: Билет трябва ли ви!? Тъй ни се пада на влюбеното в Боко/Шиши народонаселение. Впрочем Путин е винове за всичко.

Добави коментар

Водещи новини