Кристиян Шкварек: Партиите продължават да говорят само на ядрата си

  • 27 май 2024 16:31

  • 735
  • 0
Кристиян Шкварек: Партиите продължават да говорят само на ядрата си
© личен архив

Коментар на Кристиян Шкварек, един от младите представители на групата на Европейските Консерватори и Реформисти в България, популярен анализатор и коментатор.

Не сме желани. 
Цялата кампания до момента продължава тренда партиите да говорят само на ядрата си. "Срещите с хора" по страната са срещи с местен, партиен актив.

Тезите и посланията са само "колко лоши са" другите. 

ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в обясняват какви неможачи са ППДБ.
ППДБ обясняват какви мафиоти са ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с
ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател и БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е обясняват какви войнолюбци и фашисти са другите. 
Това са послания само и единствено към ядрата на партиите, затова и въпросните не растат. Липсва ясна идеология, разговор дори за идеологии, за история, за политики. Липсва визия за бъдещето. Няма как да привлечеш периферия с такава кампания. Със същите стари муцуни в листите, обикалящи същите структури, за да им приказват същите неща. 
Останалите над 50% гласоподаватели сме изоставени. Не сме желани. Не сме им интересни. Не говорят на нас, значи очевидно не търсят гласа ни. Няма и да го получат.

 

Заглавието е на редактора

Последвайте канала на

Аделина Делийска
735 0

Свързани новини

Водещи новини