Община Добричка ще отбележи 24 май с награждаване на учители, ученици и читалищни дейци и спектакъл днес

  • 23 май 2024 09:01

  • 185
  • 4
Община Добричка ще отбележи 24 май с награждаване на учители, ученици и читалищни дейци и спектакъл днес
©

Община Добричка ще отбележи Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност с награждаване на учители, ученици и читалищни дейци и театрална постановка, съобщиха от местната администрация. Тържествената церемония по награждаването ще се проведе днес в Концертна зала „Добрич“. Кметът на Община Добричка Соня Георгиева ще приветства присъстващите и ще връчи плакети и грамоти на отличените.

За дългогодишна културно-просветна дейност награди ще получат читалищни настоятелства, директори на училища и детски градини. За високи резултати в учебно-възпитателната дейност ще бъдат наградени 21 преподаватели, казаха още от Общината, информира БТА.

Почистват центъра на Добрич от графити преди 24 май

За отличен успех и активно участие в учебно-възпитателната дейност отличия ще бъдат връчени на  39 ученици от единайсет  училища на територията  на общината, както и на младежите от отбора „Млад огнеборец“ на средно училище „Никола Вапцаров“ – село Карапелит, който завоюва  второ място на областното състезание на противопожарните отряди.

Всички присъстващи ще имат възможност да наблюдават комедийния спектакъл „Криворазбраната цивилизация“ на Драматичен театър „Йордан Йовков“. Режисьор на постановката е Костадин Бандутов.

Последвайте канала на

Десислава Станева
185 4

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 05:45

4
❤️ Г­­о­­р­е­­­щ­­­и­ ­м­­о­­м­­и­ч­­е­­­т­­­а­­ ­­­в­­и­ ­о­ч­­­а­­­к­в­­а­­т ­­-­­ X­­1­­8­­­.­­­F­­U­N

2024.05.23 | 11:11

3
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.05.23 | 11:10

2
АХ МАК, НАКАРАЙ ГО ДА ТИ КАЖЕ МЯУ, НА АНГЛИЙСКИ! :) С ХАРВАРДСКИ АКЦЕНТ!

2024.05.23 | 11:08

1
КОКОРЧО ДА НАГРАДИТЕ! ЗА ЗЛАТНИQ МЕДАЛ ОТ ПАРАЛЕЛКАТА С АНГЛИЙСКИ ОТ ХАСКОВО :) MIAU!

Добави коментар

Водещи новини