Варненци излизат на протест заради улици в окаяно състояние

  • 16 май 2024 08:42

  • 460
  • 3
Варненци излизат на протест заради улици в окаяно състояние
© Кадър - Нова телевизия

Варненци излизат на протест. Живеещите в местност „Траката” недоволстват срещу окаяното състояние на пътната мрежа и многократните ремонти на ВиК. Хората там са възмутени от това, че на места е почти невъзможно да се преминава и че улиците се нуждаят от спешен ремонт, информира Нова телевизия.

В продължение на месеци обаче липсва ясен план от страна на институциите, въпреки многократните сигнали, които хората са подавали. 

Протест заради спрян пътен ремонт: Защо институциите не спазиха онова, което обещаха?

„Не сме наясно колко време ще продължат тези ремонти. Никой не знае в какъв срок разкопаните пътни настилки ще бъдат възстановени. Вече са се образували кратери”, коментира протестиращият Борислав Радушев.

„Това е много мащабен проект и е инвестиция на Министерството на околната среда. Проект, който би трябвало да удовлетвори гражданите”, каза Пламен Китипов, зам.-кмет на Община Варна.

Последвайте канала на

Калина Христова
460 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 06:08

3
❤️ Г­­­о­­р­­­е­щ­­­и­­­ ­м­­о­­м­­и­­­ч­е­­т­­­а­ ­­­в­­и­­­ ­­о­­­ч­­а­­к­­­в­­­а­­­т ­­­-­­­ X­­­1­­­8­.­­­F­­U­­­N
БЪЛГАРИН

2024.05.16 | 09:18

2
Улиците под синия пазар и театъра -ул Кавала,Прага,Кр.Мирски Петко войвода са в окаяно състояние тротоарите ,никой не обръща внимание!!!!!!!!!!!!!!!

2024.05.16 | 09:00

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини