"Благодаря, Учителю!": ДПС пожелаха на Доган "крепко здраве и нестихваща енергия" по случай рождения му ден

  • 29 март 2024 11:42

  • 507
  • 3
"Благодаря, Учителю!": ДПС пожелаха на Доган "крепко здраве и нестихваща енергия" по случай рождения му ден
© Булфото, архив

Благодаря, Учителю! С тези думи се обръщаме към нашия почетен председател д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от днес, когато навършва своя 70-годишен юбилей.

"От името на Централния съвет на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с пожелаваме на г-н Доган крепко здраве и нестихваща енергия", пишат от Централния съвет.

Доган и Пеевски правят социална кухня и към Главно мюфтийство

"И с много любов му желаем да черпи с пълни шепи от живота, който толкова много обича, да лети на крилете на свободата, за която се е борил и ни е учил на тази борба и да бди над ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, в името на новото начало, което сме призвани да изграждаме заедно, неуморно и последователно, превръщайки мира, сигурността и просперитета в лична мотивация за живот на всеки, така, че светът да бъде по-надежден за нас и за нашите деца", добавят от Движението за права и свободи. 

Последвайте канала на

Теодора Павлова
507 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.05.25 | 08:19

3
❤️ Г­о­­­р­е­­­щ­­и­­ ­­­м­­о­­­м­­­и­­ч­­­е­т­­а­ ­в­­и­­­ ­­о­­ч­а­­­к­в­а­­­т ­­-­­­ X­1­8­­­.­F­­U­N

2024.03.29 | 12:24

2
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:----> gg.gg/xlman

2024.03.29 | 12:07

1
И утре да пукне, пак е късно.

Добави коментар

Водещи новини