Автобусни спирки насред кръстовище

  • 22 март 2024 07:41

  • 3004
  • 3
Автобусни спирки насред кръстовище
© Pixabay

Три са установените спирки, при които при спиране на автобуси и слизането на пътници се създава конфликтна точка, както за пешеходците, така и за шофьорите.

"Според мен има проблеми по организацията на движението в Благоевград. Но проблемът тук с тази автобусна спирка е фрапиращ. Тя е изградена в самото кръстовище. Тя би трябвало по закон да е разположена след кръстовището, за да не създават опасност за движението. Изискванията не са направени", посочи пред БНТ Георги Календерски - автоинструктор.

Той посочи, че в едно кръстовище са изградени автобусна спирка, стоянка за таксита, липсва маркировка, липсват пътни знаци.

"Изобщо все предпоставки за конфликтни ситуации", допълни той.

Александър Цацев - председател на СБА - Благоевград, каза, че трябва да се вземат съответните мерки да се изнесе спирката.

"Това ще подобри безопасността на движението", допълни той.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3004 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.03.22 | 13:29

3
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/man
Емѝ...патриот ибан в анала-МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ АТИЛА

2024.03.22 | 11:27

2
Ще духам безплатно на всеки читател от скапания соросоиден сайт, ако се присъедини към американското ЛГБТ общество! Слава Украини ✌

2024.03.22 | 08:54

1
В Чехия е пълно с такива спирки

Добави коментар

Водещи новини