Премахват изоставените по улиците автомобили в Благоевград

  • 13 март 2024 10:14

  • 325
  • 2
Премахват изоставените по улиците автомобили в Благоевград
© Pixabay

Стартира акция за премахване на изоставени автомобили на територията на община Благоевград. 

Комисия от експерти, назначена със Заповед на кмета Методи Байкушев, започва проверка за излезли от употреба моторни превозни средства (ИУМПС), паркирани или изоставени на терени общинска собственост.

След установяване на собствениците и съставяне на констативни протоколи за техническото състояние на автомобилите, ще бъдат връчени предписания със срок за доброволно премахване.

За неизпълнение на предписанията в срок, комисията ще съставя актове за установяване на административни нарушения и излязлото от употреба моторно превозно средство ще бъде премахнато за сметка на собственика на площадка за временно съхранение или Център за разкомплектоване на ИУМПС.

Община Ловеч продължава премахването на изоставените по улиците коли

Общинско предприятие "Паркинги и гаражи" има готовност при заявка да премества безвъзмездно автомобилите на хора в неравностойно положение в рамките на града, съобщиха от пресцентъра на общината. 

Последвайте канала на

Виолета Симеонова
325 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 09:06

2
❤️ Г­­­о­­р­е­­щ­­и­­­ ­м­­­о­м­­­и­­ч­­­е­т­­­а­­ ­­­в­­и­­­ ­­­о­­­ч­а­­к­­­в­а­т ­­­-­ X­­­1­8­­­.­F­­U­N

2024.03.13 | 15:06

1
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:=====>> use.my/man

Добави коментар

Водещи новини