Международен форум в София събира най-успешните бизнес дами

  • 28 февруари 2024 17:28

  • 239
  • 2
Международен форум в София събира най-успешните бизнес дами
© Freepik

Международната конференция „Business Lady Excellence“ 2024 ще се състои на 23 и 24 март в хотел „Милениум“ в София, съобщиха организаторите на форума. Тя ще събере вдъхновяващи дами от света на бизнеса, политиката, културата, технологиите и обществения живот, които ще представят по време на конференцията за вижданията и опита си.

Сред лекторите ще са: д-р Кунка Петкова, съветник във Федералното министерство на финансите в Германия, която отговаря за най-голямата световна данъчна реформа през последните 100 години в Германия; Кристина Лукас, член на Борда на директорите на SERVPRO и на Фондация „Америка за България“; член на Съвета на попечителите на колежа Симънс в Кентъки и на Изпълнителния комитет на възпитаниците на университета Джорджтаун, Андро Донован, старши партньор в McKinsey и говорител на Vistage, основател на AD Consulting Ltd – компания специализирана в трансформацията и развитието на лидерството, автор на бестселър в Великобритания.

Заетостта на жените у нас е по-висока, но заплащането - по-ниско от това на мъжете

Програмата на събитието включва разнообразни панели, сред които са „Лидерство“ и „Кариерно развитие“.

Част от събитието е и церемонията по връчване на наградите на Business Lady за 14-а поредна година.

Последвайте канала на

Владимир Василев
239 2

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.28 | 22:32

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

2024.05.25 | 05:00

2
❤️ Г­о­­р­е­щ­и­­ ­­м­­о­м­­­и­­­ч­­е­­т­а­ ­в­­и­­ ­о­­ч­а­­­к­­в­­а­­т ­-­ X­­­1­­­8­.­F­U­­­N

Добави коментар

Водещи новини