Кметът на В. Търново Даниел Панов беше преизбран за председател на НСОРБ

  • 28 февруари 2024 13:49

  • 141
  • 1
Кметът на В. Търново Даниел Панов беше преизбран за председател на НСОРБ
© Булфото (архив)

Кметът на Велико Търново Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, беше преизбран за трети мандат за председател на Управителния съвет на Националното сдружение на общините в Република България за мандат 2023 – 2027 г., предаде БТА гласуването на 37-ото Общо събрание на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) беше тайно.  

За председателското място имаше две кандидатури, тази на кмета на Община Велико Търново и на кмета на Община Елин Пелин Ивайло Симеонов. 

Кметът на Община Поморие Иван Алексиев обяви резултатите от тайното гласуване. Общо гласувалите делегати са 328, има четири недействителни гласа. Алексиев обясни още, че за да бъде избран председател, е трябвало да има 163 гласа. Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, е получил 247 гласа, а опонентът му - 77 гласа. 

Сдружението на общините изпраща турбулентен мандат и очаква с умерен оптимизъм новия

Даниел ПановДаниел ПановДаниел Димитров Панов е български политик, роден на 4 октомври 1967 година в град Велико Търново, има образователна степен магистър, специалност „Машинен инженер“, завършил е Национален военен университет „В. Левски”. Той е и с образователна степен магистър, специалност „Публична администрация“ от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий". Има докторска степен по защита от бедствия и аварии, Национален военен университет „В. Левски“, пише на сайта на НСОРБ. 

В периода 1989 – 2002 година е военнослужещ в Българската армия, от 2002 – 2011 година е управител на „Царевград Търнов“ ЕООД. 

Кмет е на община Велико Търново от 2011 година. Член е на УС на НСОРБ за мандат 2011 – 2015 г.  Председател е на УС на НСОРБ от 2015 година. Днес е преизбран за трети мандат. 

Делегатите гласуваха и за председател на Контролния съвет, за това място имаше само една кандидатура и тя е на кмета на Община Сърница Неби Бозов, който беше подкрепен с 327 гласа от общо 327 действителни бюлетини. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
141 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.02.28 | 22:36

1
Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук----> use.my/medinfo

Добави коментар

Водещи новини