Ограничават движението в тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“

  • 12 февруари 2024 18:42

  • 956
  • 2
Ограничават движението в тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“
© Bulphoto (архив)

Утре - 13 февруари, от 10 ч. до 14 ч. ще бъде ограничено движението в тунел „Правешки ханове“ на АМ „Хемус“. Ще се подменят лампи в тръбата в посока София, по която от ноември миналата година преминава целия трафик, съобщават от АПИ.

Припомняме, че от 8 ноември м. г. започна основен ремонт в тръбата за Варна.

Около 30 лампи ще бъдат сменени, с което ще се повиши безопасността на движение и ще се осигури по-добра осветеност и видимост за шофьорите.

За час по-малко ще стигаме до Банско и Гърция, февруари откриват най-дългия тунел в България

При подмяната на осветителните тела утре пътуващите ще се пренасочват по обходен маршрут. Пътуващите за Варна ще се пренасочват от пътен възел „Правец“ при 52-и км на АМ „Хемус“ по път I-3 София - Ботевград и при п. в. „Осиковица“ при 62-и км ще продължават по автомагистралата. Пътуващите за София при п. в. „Осиковица“ при 62-и км на АМ „Хемус“ ще се насочват по път I-3 София - Ботевград и ще продължават по автомагистралата при п. в. „Правец“ при 52-и км.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да карат внимателно със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.​ 

 

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
956 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.12 | 20:00

1
Иcкaте ли луд ce.кc за 2-3 часа, силни epekции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ce.кc незaбpавим----> use.my/azalfa

2024.05.25 | 10:35

2
❤️ Г­­о­­­р­­­е­­­щ­и­­­ ­м­­­о­м­­и­­ч­е­­т­а­­­ ­­­в­и­ ­­­о­ч­а­­к­­­в­­а­­­т ­­-­ X­1­­­8­­­.­­F­U­­­N

Добави коментар

Водещи новини