Земеделските производители от Кюстендилско продължават с протестите

  • 12 февруари 2024 07:32

  • 241
  • 2
Земеделските производители от Кюстендилско продължават с протестите
©

Земеделските производители от Кюстендилско продължават протестите си в понеделник от 10.00 ч., като за определен период в три участъка движението ще бъде спирано, обявиха организаторите от сдружението Обединени земеделски производители.

Те са категорични, че няма да отстъпят от исканията си, дори стават още по-непреклонни и ще отказват участие във всякакви преговори, каза организаторът на протестите при разклона за с. Слокощица на пътя Кюстендил-Дупница Радослав Иванов.

Част от техниката, която беше изкарана и миналата седмица на трите места за протест - на пътя Кюстендил-Дупница при разклона за с. Слокощица, на изхода на Дупница при кръстовището при с. Пиперево и паметника на Дупнишката комуна, и на Дупница-Самоков до параклиса при разклона за с. Сапарево, остана в готовност - неприбрана и през уикенда.

Реакциите  и недоволството сред кюстендилските протестиращи като че ли расте от всичко преговаряно дотук с премиера Денков, с министъра на земеделието Вътев, и изобщо - от изявления и позицията на политици, депутати, министри и  др.  последните дни и часове, отбеляза организаторът на протеста при Слокощица Радослав Иванов.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
241 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.02.12 | 12:30

2
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виa.гpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----> use.my/azalfa
РАДЕВ - АНАЛНО ПОДАТЛИВ ТЕРОРИСТ

2024.02.12 | 08:31

1
ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАЧУКАТ КАНЧЕТАТА НА ТРАКТОРНАТА МАФИЯ

Добави коментар

Водещи новини