Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния и Сърбия

  • 03 февруари 2024 09:27

  • 778
  • 2
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния и Сърбия
© Pixabay

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния и Сърбия, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“ на сайта си. Информацията на граничните власти за трафика по границите е към 6:00 часа.

На границата с Румъния движението е интензивно на граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) „Видин", „Оряхово" и „Кардам“ на изход за товарни автомобили. 

На границата със Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили. Строително-монтажни дейности на пункта налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

По границата с Гърция трафикът е нормален на всички ГКПП. През граничните пунктове „Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

Движението по границите със Северна Македония и Турция е нормално на всички ГКПП.

Последвайте канала на

Нора Виткова
778 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.05.25 | 10:58

2
❤️ Г­­о­­­р­­е­щ­­и­ ­­­м­­о­м­­­и­­ч­­­е­­­т­­а­­ ­­в­­и­ ­о­­­ч­а­к­­в­а­­т ­­­-­­ X­­­1­8­.­­F­­U­N

2024.02.03 | 19:01

1
Чували ли сте за аналог на виа_грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Аз лично го пробвах и сега го препоръчвам на всички, това подобри сeкca ни и спаси брака ни. Ето какво може да направи тя----> mub.me/bioex

Добави коментар

Водещи новини