Близка на Пейо Пеев разтърси мрежата с въпроса: Разпъват ли чадър над убийството?

  • 24 януари 2024 20:04

  • 8336
  • 3
Близка на Пейо Пеев разтърси мрежата с въпроса: Разпъват ли чадър над убийството?
© Facebook

"Искам да попитам защо се гледа заседание на закрити врати, при положение, че имаме обвинение за убийство, от обществен интерес". Това написа приятелката на Пейо - Лора Минева във Фейсбук.

Социалните мрежи прегряват заради убийството на Пейо Пеев, който бе открит удушен в кола на Витоша. За смъртта му са задържани съпругата му и майка ѝ, като версията на разследващите е скандал заради родителски права на едно от децата. 

Ексдепутатът от ПП Велико Минков заяви, че именно той е таткото на бебето. Целият случай обаче доведе до куп въпроси. А според приятелка на Пейо - Лора Минева в момента се разпъва чадър над извършителите.

Адвокатът на Пейо Пеев: Той споделяше, че е притеснен и ограничаван

Ето какво написа Лора Минева в личния си фейсбук профил:

"Следейки медийните настроения по случая Пейо Пеев, искам да изкажа възмущението си от поредната пародия, която сервират на българските граждани.

1. Искам да попитам защо се гледа заседание на закрити врати, при положение, че имаме обвинение за убийство, от обществен интерес. #Кой е сложил чадър на тази!

2. От многото коментиращи излиза, че тъщата в състояние на ефект, натиснала там където не трябва и то станала белята. Не било хладнокръвно убийство?!? Това е смешно и нелепо! Искам някой да дойде и да ме натисне неволно, да видим колко бързо ще ме удуши.

3. Освен това искам да знам, как деяние като прикриване на убийство и палеж на кола, на Алеко, някак се пренебрегва и всичко започва бавно да се обръща в поредното битово убийство “по случайност”.

4. Какви са причините Габриела Славова да е под домашен арест???

Обществото има нужда от прозрачност, спрете да замитате!!!!

Моля всички приятели да помогнат и разпространят този пост!"

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8336 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ваня И.

2024.01.24 | 21:05

1
Както винаги, родния съд ще пусне двете убийци на свобода и ще докаже нещастен случай. Пейо се е удушил сам и после се е запалил..
Чочо

2024.01.25 | 07:49

2
ОГРОМЕН.ЧАДЪР
T

2024.01.25 | 10:08

3
Цялата държава е скапана !!!

Добави коментар

Водещи новини