Доган и Пеевски правят социална кухня и към Главно мюфтийство

  • 23 януари 2024 13:26

  • 918
  • 5
Доган и Пеевски правят социална кухня и към Главно мюфтийство
©

Почетният председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с д-р Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на инициират създаване на социална кухня и към Главно мюфтийство. Инициативата ще обхване двете най-големи вероизповедания в България.

Днес председателят на ПГ на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и зам.-председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на се срещнаха с главния мюфтия на Р България д-р Мустафа Хаджи и главния секретар на Мюсюлманското изповедание Джелал Фаик, за да им представят проекта.

Доган и Пеевски инициират социална кухня към Българската православна църква

Целта е социалната кухня да подпомага хора в нужда и бедност. Разходите за този проект ще бъдат осигурени от лични средства и дарения. 

Главният мюфтия прие с благодарност идеята и пое ангажимент да се включи активно в осъществяването на инициативата.

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на подчерта, че ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с е най-толерантната партия в България и целта на проекта е освен да се помогне на хората в нужда, но и да обедини  хората от различни религии, в противовес на разделението, което е пагубно за модерните общества.

Последвайте канала на

Нора Виткова
918 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2024.01.23 | 15:53

5
Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex
Снежко Снежев

2024.01.23 | 13:37

4
... с парите от КТБ, ББР и ТЕЦ "Варна" ли:)))?!?

2024.01.23 | 13:35

3
България и Русия винаги заедно!

2024.01.23 | 13:34

2
Слава на братушките!

2024.01.23 | 13:33

1
РУСИЯ Е НАШАТА ОБИЧ! РУСИЯ НАДЕЖДА ЕДНА!

Добави коментар

Водещи новини