Разочарован, Бил Гейтс си иска обратно чиповете, които тайно ни е сложил с ваксината

  • 22 януари 2024 15:30

  • 7333
  • 0
Разочарован, Бил Гейтс си иска обратно чиповете, които тайно ни е сложил с ваксината
© Getty Images/Novini.bg

Загубил и последната си надежда за овладяване на православното Балкантурист човечество, Бил ГейтсБил ГейтсУѝлям Хѐнри Гейтс III (на английски: William Henry Gates III, по-известен като Бил Гейтс) започна да разработва начини да си вземе обратно чиповете, дето ни ги инсталира тайно посредством самите ваксини за ковид. 

Според тайни източници, близки до милиардера филантроп, тире, враг на тутраканската селищна система, Бил Г., по прякор Малката Сатана, е решил да си вземе чиповете, за да пробва да ги инсталира на новите говеда на Марк Зукърбърг. 

Решил е да цака другия милиардер, който му е пряк конкурент в превземането на света и предаването му на рептилите, като му чипира говедата и му открадне бизнесмодела. 

Бележка под/над/около линия:  под „говеда“ да се чете „истински говеда“,
а не да си въобразявате, че става дума за потребителите на Фейсбук…
ще става животновъд, демек, Марк Зукърбърг.
… 

Междувременно, Бил Г. се е отказал от българите, защото е успял да прихване тайна комуникация между просветлените знаещи всичко. Което го е отказало от „българския експеримент“ и е решил да мине и той на говеда. 

Та, затова си му трябват чиповете обратно, щото са скъпи, а той, нали е буржоазия, е скръндза. 

Докато просветлените знаещи всичко са се подигравали на световния заговор посредством смеещи се емотикони във Фейсбук, Бил Г. е пуснал таен ъпдейт на софтуера на ковид чиповете и така е прихванал кореспонденция, разбиваща на пух и прах заговора на рептилите за световно господство посредством заличаване на самата България и самите българи. 

Понеже, както знаете, най-тайните неща на тоя свят обикновено изникват в коментари в интернет, затова и няма да се учудите, като ви кажем, че и ние сега тука имаме въпросната кореспонденция, както и разбирате защо не трябва да си задавате въпроса откъде знаем тая работа за Бил Г. 

Четете и се образовайте. Лайквайте, шервайте и чукнете един голем Амин: 

„Другари, какво се чудите, че целият свят се опитва да ни вземе, унищожи и заличи българщината, при положение, че само ние знаем за тайните планове на най-тайните организации по тва земно кълбо, което даже не е и кълбо, а е плочка с четвъртита форма на осмоъгълен овал. 

Ние може и да не си знаеме имената на районните кметове, къде ходи детето по цел ден или как се пише конспирациЙ (еми, кво искате – като само ни го сменят тоя и-краткий евроджендърите от Вашингтон)…

може и да не ги знаеме тия работи, обаче знаем всичко за най-тайните организации на света, за които никой нищо не знае. И щехме много по-добре да ги образоваме сичките тъпаци от Европата, ама ни отнемат свободата на словото и не ни дават да говориме и да пишеме, и съответно това ни изяжда много време – да пишем, че не ни дават да пишем; и да говорим, че не ни дават да говорим. 

Ако ни остават малко свободно време, ше седнеме да напишеме една-две книги по въпроса. 

И за био-лабораториите за бойни комари, дето целят само славяни и по-конкретно българи с руско самосъзнание. И за ковида, дето го пръскат натовските самолети. И за пЛандемията. И за Сороса на Бил ГейтсБил ГейтсУѝлям Хѐнри Гейтс III (на английски: William Henry Gates III, по-известен като Бил Гейтс). И за това как ваксините убиват и чипират едновременно. Значи хем чипират, за да те следят цел живот, щото си полезен роб, хем те убиват бързо, за да не живееш. Виж ква хитра тънкана има тука. Ама не се усещат тъпанарите европейски, а!

И понеже ние сме просветлените знаещи всичко, искат да ни заличат; понеже освен това сме и самите създатели на световната цивилизация, която е разпространена по земното кълбо, дето не е кълбо. Искат да ни зèмат и православното християнство, което е по нашите земи още от три-четири хиляди години преди Христа, което ни е спасило и от турско робство, и сега и от ковид пЛандемията ще ни спаси, посредством най-старата кирилица на света, която пък ни е направила братя с руснаците. Руснаците и те са ни спасили от турско робство, а малко по-късно са ни спасили и от християнството. И затова са ни братя освободители. Освен това и Христос е бил тракиец от българските земи, демек българин. Съответно сме най-старите християни, а и палестинците в Израел също са древни българо-руснаци, алаху акбар, да живеят мюсюлманските „братушки“ от хамас и кадировци, дето трепят православни украинци, които са всъщност маскирани американци. А разбрахме и че войната на украинците и НАТО срещу православния Путин е планирана отдавна – още преди 18 години, когато са пуснали у нас сборника на Иван Вазов „Аз съм българче“, на чиято корица… на самата му корица има нарисувано дете с жълто-синя дреха, демек, украинска. Ясно ви е, че това е таен код на рептилите, пуснат през 2006 г. на корицата на „Аз съм българче“. А „Аз съм българче“ пък сега и него искат да ни го откраднат и да ни го забранят, защото са купили „Школо“ и ни имат ЕГН-тата и ДНК-тата и са разбрали колко сме умни и древни и как сме заплаха за самата рептилска власт…“

Горе-долу дотук е стигнал и Бил ГейтсБил ГейтсУѝлям Хѐнри Гейтс III (на английски: William Henry Gates III, по-известен като Бил Гейтс) преди да се откаже от експеримента с българите и да си поиска обратно чиповете.  

________________

Този коментар изразява личното мнение (и душевно състояние) на автора
и може да не съвпада с позициите на редакцията на Novini.bg (или със здравия разум).

Последвайте канала на

Александър Томов
7333 0

Водещи новини